Nemcsak a műmell, hanem az orrműtét is dívik mostanában, bár utóbbi korrigálása kevésbé feltűnő, mint a gyakran eltúlzott szilikonfeltöltés, így ha valamelyik celeb saját pénzből szánja rá magát a szépészeti beavatkozásra, és az ingyenes plasztikázásért cserébe nem kell körbehakniznia a médiát, általában ki sem derül, hogy átesett már ilyenen. Most összegyűjtöttük azokat, akikről kiderült az orrkorrekció, ön pedig a képek alapján döntse el, melyikük döntött helyesen, vagyis a legtöbb pontot annak adja, akire meglátása szerint tényleg ráfért az átszabatás!

1. Keleti Györgyi

A volt honvédelmi miniszter, Keleti György kisebbik lányának orra már kétszer is átesett plasztikai beavatkozáson, igaz, állítása szerint mindkét esetben baleset utáni orrkorrekcióról volt szó. Először egy fül-orr-gégész tanácsára történt a műtét, orrsövénye miatt, majd 2008-ban egy síelés során esett el olyan csúnyán, hogy szintén szakember javasolta neki az operációt.

2. Sarka Kata

Sarka Katát idén buktatta le egyik ismerőse, miszerint Hajdúné nemcsak egy mellműtéten van már túl, hanem az orrát is megcsinálták. A hírek szerint egy porckinövés volt az, ami tulajdonosát nagyon zavarta, a plasztikai beavatkozásra pedig tavaly került sor, amikor is hónapokra visszavonult a közélettől. Ugyan Sarka ezt az információt nem erősítette meg, képekkel lehet bizonyítani, hogy bizony, történtek azon a ponton is változások.

3. Mészáros Dóra

A sztriptíztáncos/DJ 2005-ben döntött a szépészeti beavatkozás mellett, mivel már hosszú ideje zavarta a –  szerinte –  széles orra. „Oldalt kicsit nagyobb volt a pukli a kelleténél, véleményem szerint jóval nőiesebb az egyenes orr. Az eredménnyel maximálisan elégedett vagyok, teljesen természetes lett, hiszen csak minimális korrigálásról volt szó, és a változás is csak azoknak tűnt fel, akik tudtak arról, hogy megműttettem. Akik meg nem, ők két héttel a plasztikai beavatkozás után megjegyezték, hogy sokkal jobban nézek ki, biztosan jól kialudtam magam” – mesélte a Velvetnek Mészáros Dóra.

4. Szandika

"Az orrműtétem egyszerű szépészeti beavatkozás, amiben szerintem semmi szégyellnivaló" – mondta a beavatkozás után a plasztikafüggő exvillalakó, akinek tavaly szabták át az orrát, mivel – szavaival élve – szélesnek és turcsinak tartotta azt. „Jó, sokan mondták, hogy aranyos, de értsétek meg, nem aranyos akarok lenni, hanem szép” – mondta a Fókusznak a műtét után Szandika, aki most már borzasztóan elégedett a végeredménnyel: „Egyenes lett, doktor úr, nem hiszi el, ezt akartam!” – nyávogta a vele készített anyagban.

5. Kapócs Zsóka

Kapócs Zsóka 2001-ben nyerte el a Miss World Hungary koronáját, majd a dél-afrikai világdöntő előtt neki is megigazították az orrát. Erről, valamint mellplasztikájáról soha nem szeretett nyilatkozni, ám évekkel később kifakadt az egyik interjúban: "Annyira unom már ezt a témát. Amikor a vízcsapból is a műtétem folyt, megkérdeztem magamtól, hogy nekem tényleg erre van szükségem? Hogy mindenki egy értelmetlen műtéttel azonosítson? Bennem tényleg nincs több?”

6. Veronika

A minigeronazzo lassan túlnő elődjén, hiszen Geronazzo Máriához képest ő már egy orrplasztikát is maga mögött tudhat. Veronikának az önértékelése egyébként is a béka segge alatt volt, minderre rátett egy lapáttal az is, hogy volt pasija, Cristofel rondának titulálta, úgyhogy az első adandó alkalommal sebészhez fordult. „Sas orrom volt, nem volt egyenes, ha profilból néztük, az orrnyergem túl vastag volt, azon vékonyítottunk, aztán az alján kicsit lelógott a bőr, úgyhogy azt is fentebb raktuk, tulajdonképpen alaposan át lett szabva. Az arcom karaktere ugyan nem változott, de eltűntek azok a hibák, amik zavartak az orrommal kapcsolatban” – magyarázta az exvillalakó a Velvetnek a műtét után nem sokkal, amikor még az esküvőjüket tervezgették minidamuval. Kész szerencse, hogy Cristofel megkímélte az elkészült művet.