A kilencvenes évek egyik legmenőbb modellje régen hallatott magáról, most viszont meztelen fenekét fogdosva látható a Vogue-ban. Eléggé hasonlít Cindy Crawfordra.

Laetitia Castáról legutóbb akkor írtunk, amikor Rihannával műleszbizett az énekesnő klipjében, lassan két éve. Pedig a kilencvenes években elismert modell volt, és filmes szerepléseiért is nyakra-főre díjazták, csak aztán valahogy kimaradt az események sodrásából, és csak akkor került szóba, ha villantékony ruhát vett fel, mint a César-díjkiosztón. Nem is lett volna miért írni róla azon kívül, hogy 2006-ban és 2009-ben szült egy-egy gyereket.

Most viszont visszatért, méghozzá a Vogue címlapján és belső oldalain. Szépíthetnénk a dolgot, de kétségkívül a pucér fenékkel terpesztős fotó a sorozat legérdekesebb darabja. Nagyobb méretért és a többiért kattintson a képre! (Igen, ez tényleg ő, nem Cindy Crawford.)

Ha valaki a kép láttán kedvet érez, hogy rendszeresebben tájékozódjon a francia modellről, annak ajánljuk Casta Facebookját, vagy a Models.com-ot, ahol elég részletesen jelzik, hol volt/lesz látható.