Kate Upton a legújabb híresség, akiről Terry Richardson sorozatot készített. A sztárfotós a képei alapján nem tűnt a retusálás nagy barátjának, de mintha Kate Upton mellbimbói eltűntek volna az áttetsző melltartóból a képein.

Kate Upton a napokban több fronton is támadást indított, hogy még népszerűbb legyen, bár kérdés, hogy egy nagymellű modell életében, aki a Sports Illustrated idei címlaplánya volt, hol lehet a karrier csúcsa.

A modell az utóbbi napokban leginkább arra ment rá, hogy kiderüljön róla, azon túl, hogy nagyon szexi, még elég jó fej is. A szexiséget egy fotósorozattal, a jófejséget pedig két videóval bizonyítja.

A fotókat Terry Richardson készítette a modellről, és Richardson jellegzetes stílusára csak annyiban hasonlítanak ezek a képek, hogy fekete-fehérek, valamint az egyik fotón Upton a fotós szinte összes modelljéhez hasonlóan felkapja Richardson jellegzetes, fekete keretes szemüvegét.

Egyébként teljesen klasszikus divatfotóknak tűnnek. Eddig Terry Richardson nem úgy tűnt, mint aki a retusálás nagy barátja, a stílusa egyfajta szándékos gagyi, ami a dolgokat a természetes valójukban próbálja megmutatni. Ezért furcsák az Uptonról készült képek, mert mintha leretusálta volna a modell mellbimbóit azokról a képekről, amelyeken áttetsző melltartóban szerepel.

Ön szerint leszedték a bimbókat?

Uptonnak vannak mellbimbói, ezt például a Zoo York betiltott reklámjában is bizonyította, ahogy a most készült bikinis képeken is látszódik, hogy valamit takar a bikinifelső.

A bikinis képek a modellről készült egyik szórakoztató videó melléktermékei. Richardson ugyanis a fotósorozaton túl egy rövid klipet is forgatott Uptonnal, amiben a modell a The Rej3cts Cat Daddy című számára rázza. Upton tánca nyomokban tartalmazza az eredeti koreográfiát, de az biztos, hogy annál sokkal erotikusabb lett,  köszönhetően a sok vonaglásnak, mellriszának, hajlongásnak. Olyannyira, hogy a YouTube néhány óra alatt törölte is a videót a túlságosan erotikus tartalom miatt.

A másik, a napokban készült videó nem az erotika oldaláról népszerűsíti Uptont, hanem a szórakoztatás felől. A modell a Skullcandy nevű fej- és fülhallgatókat gyártó cég egyik reklámarca, ahogy több NBA játékos is, a cég pedig azt találta ki, hogy Upton menjen el, csináljon végig egy napot az Oklahoma City Thunders két játékosával, Kevin Duranttel és James Hardennel. A videó elég jól sikerült, Upton nagyon jól hozza a bugyuta, de bájos szupermodellt, aki a két sportoló körül lábatlankodik. Ráadásul még az elejtett poénjai sem túl cikik.

A Cat Daddy a popkultúrában

A Cat Daddy a The Rej3ctz száma, aminek van egy koreográfiája, de a dolog nem ennyire egyszerű. Az egész egy poén, amit a Cali Swag Teach me how to dougie című számára reagálva találtak ki. A dougie alapvetően egy kézmozdulat, amikor valaki elölről hátulra simiítja végig az arcát. Kate Uptonról van is egy vírusvideó , amint ezt a mozdulatot csinálja (a videón kb. 0:50-nél), és a mozdulat köré szép lassan egy komplett tánc is épült, ami a Teach me how to dougie-ban látható jól. Upton a most készült videóban egyébként inkább a dougie-t járja, mint a cat daddyt. A cat daddy lényege, hogy a táncos leguggol, és olyan mozdulatokat végez, mintha egy kerekes székkel hajtaná magát. Az egész arra vezethető vissza, hogy a cat daddy a szlengben olyan idős férfit jelent, aki még mindig képes csajozni, legalábbis az Urban Dictionary szerint. Hogy a dolog ne legyen ilyen egyszerű, sokak szerint a mostanában divatos cat daddy nem más, mint a nyugati parti rapperek legújabb nyúlása, merthogy a keleti parton ricky bobby néven létezik már hasonló koreográfia jó néhány éve. Ricky Bobby egyébként egy lecsúszott NASCAR pilóta a Taplógáz című 2006-os filmben, akit Will Ferrell alakít.