Kate Upton lett a Sports Illustrated bikinis különszámának a címlaplánya, ami nagyjából várható is volt azután, hogy tavaly kapott pár külön fotót a lapszámon belül. Uptonnek ez az első Swimsuit Issue-címlapja, de könnyen lehet, hogy nem az utolsó. Ideális választás lehet a magazin számára a Floridában felnőtt fürdőruha-rajongó modell, aki maga is szokott fürdőruhákat tervezni.

Kate Upton még csak 19 éves, de már elég ismert modell, köszönhetően többek között a pattogó, modell-léptékkel mérve kifejezetten nagy, D-kosaras melleinek. A Sports Illustrated fürdőruhás különkiadásának tavalyi számában kapott egy pár saját oldalt, idén pedig ő lett a kiadvány címlaplánya, mint ahogyan az általában történni szokott, ha valaki kap egy pár külön oldalt a Swimsuit Issue-ban.

2007-ben Bar Refaeli kapott egy pár külön oldalt, majd 2009-ben címlaplány lett, 2009-ben pedig Brooklyn Deckert emelték ki a lapon belül, aki 2010-ben lett címlaplány.

 

Kate Upton ideális választás lehet a Sports Illustrated számára, igazi bikinis lány, úgyhogy valószínűleg nem a mostani az utolsó szereplése a lapban, feltéve, hogy vallásos nézetei nem változnak. “Floridában nőttem fel, és imádtam a fürdőruhás különszámot lapozgatni, mert egy csomó fantasztikus fürdőruhát látni a lapban, én meg mindig tudni akartam, hogy mik a legmenőbb nyári trendek” - mondta Upton az Entertainment Weeklynek a Swimsuit Issue-hoz fűződő viszonyáról.

Azt nem említette, hogy sokan nem is annyira a fürdőruhák, mint inkább a csajok miatt nézegetik ezt a lapszámot, pláne, hogy a lapban bemutatott fürdőruhák inkább arra alkalmasak csak, hogy az ember egy kicsit pózoljon bennük. Nem is beszélve arról, hogy a modellek néha meztelenek, mint Kate Upton is az idei számban, vagy például Chrissy Teigen a tavalyiban, akinek a testét csak egy kő és néhány korall borította.

A modellnek ez nem okoz problémát, mert általában saját tervezésű fürdőruhákban nyaral, így azok egyszerre kényelmesek és jól mutatnak rajta. Upton a Beach Bunny modellje, és ennek a munkának a keretében szokott fürdőruhákat tervezni.

Nagy nevek és nagy öregek

A Swimsuit Issue-ban 18 modell szerepel, akiket Ausztráliában, a Mexikói-öbölben, Zambiában és Panamában fotóztak.

Van néhány nagy név is a listában, mint például Bar Refaeli, aki 2007 óta szerepel a Swimsuit Issue-ban, 2009-ben pedig a címlaplánya volt. De ott van Irina Sejk is, aki a tavalyi címlaplány volt, aminek annyira örült, hogy elsírta magát.

 

Természetesen Jessica Perez is a kiválasztott modellek között van, aki a Sports Illustrated modellkutató műsorát nyerte meg tavaly, ezzel jogot szerezve arra, hogy szerepeljen a különszámban.

Idén harmadik alkalommal szerepel bikiniben Genevieve Morton, Jessica Gomest ötödjére láthatjuk a Swimsuit Issue-ban, de a legnagyobb veterán kétség kívül Julie Henderson, aki hatodszorra szerepel a különszámban. Címlapot viszont még sosem kapott, ráadásul a karrierje is leginkább a fürdőruhás különszám körül forog.

Az összes modellt, képet és videót erre találja >>>.