Julia Orayen szerepelt már a mexikói Playboyban, egy videoklipben, és legalább egyszer miniruhában is talajtornázott már tévéműsorban. Mégis arról lett híres, hogy a melleivel értelmetlenné tett egy választási vitaműsort. Íme, néhány fotó és videó a titkok asszonyáról.

Julia Orayen egykori Playboy-címlaplány a mexikói elnökválasztás első tévés vitáján jelent meg néhány pillanatra, de ez pont elég volt ahhoz, hogy azóta is vele legyen tele a sajtó. Az irdatlan mély dekoltázzsal nyomuló modell ugyanis mindenki figyelmét elterelte, nem hiába volt 2008-ban a mexikói Playboy címlapján. Nézze meg, hogyan!

A mexikói nyúlszaklap természetesen örömmel üdvözölte, hogy címlaplányuk a tévének és az internetnek köszönhetően nemzetközileg is ismert lett. A New York Times úgy hivatkozott rá: "a szexi modell, aki megnyerte az elnökválasztási vitát", a Huffington Post szerint pedig egyszerűen ellopta a showt.

Orayen emellett folyamatosan interjúkat ad a helyi médiumoknak, a CadenaTres című tévéműsorban például úgy reagált a felháborodott sajtóvisszhangokra: attól még, hogy egy nő szép, lehetnek egyéb vonzó tulajdonságai is. A ruhát egyébként maga választotta az eseményre. "Nem hittem volna, hogy ennyire nyitott" – jegyezte meg, hozzátéve, annyi volt az instrukció, hogy a műsorban fehér ruhát kell viselnie. Ötöt hozott, ebből négy túl rövid volt, a maradékot felvette.

"Nem fogok hazudni, egyáltalán nem élveztem az érdeklődést. Első körben csak negatív kommentárokat kaptam, úgyhogy sokat stresszeltem rajta, hiszen ez nem olyasmi, amire számítottam" – kesergett. Bezzeg a Playboy! "Mindig egy lépéssel mások előtt járunk, ha az új tehetségek felfedezéséről van szó – mi már 2008 szeptemberében címlapra tettük."

Ki ez a nő?

A történet legérdekesebb aspektusa – a csöcsök mellett –, hogy Orayen hiába lett ismert hazájától ennyire távol is, azon kívül, hogy explaymate, az égvilágon semmit sem lehet tudni róla. Hivatalos honlapja nincs, a Google pedig csak az elnökválasztási vita miatt látszik ismerni. Videókat persze ajánl: az alábbi egy tavalyi tévéműsor részlete, amelyben miniruhában, mezítláb kézenáll. Vagy kézentérdel. Vagy ilyesmi.

A hölgy anyanyelvét beszélők próbálkozhatnak ezzel a videóval is, itt az őt világhírűvé tevő műsorról beszél többek közt. Gorilla úr társaságában.

A kedvencünk viszont mégsem ez, hanem egy videoklip, amelyben szintén szerepel: kék bikiniben látható, egy, az Éden Hotel 2 fiait idéző, szőke parókás popcsapat mellett.

Akinek pedig ez sem elég, annak íme egy minden igényt kielégítő galéria a COED magazintól, illetve Orayen Twittere, amelyen néha képeket is megoszt.