Az alma nem esik messze a fájától, tartja a mondás, de néhány híresség lánya esetében mintha a szülő köszönne vissza kicsiben, annyira hasonlít a szülőjére. Kivéve persze Shiloh Jolie-Pittet, aki apja kiköpött mása. Melyik celeblány idézi a meg leginkább az anyját?

01. Anna Nicole Smith - Dannielynn Birkhead

A 2007-ben elhunyt, botrányos életű Anna Nicole Smith lánya egyéves volt anyja halálakor. Sokáig azt sem lehetett tudni, hogy ki az apja. Végül kiderült, hogy egy Larry Birkhead nevű lesifotós a kislány apja. Nicole Smith rengeteg plasztikai műtéten esett át, de a róla készült régebbi képeken még valamennyire felismerhetőek a vonásai, és nagyon hasonlít rá a lánya, különösen a szeme és a szája.

02. Madonna - Lourdes Ciccone Leon

Madonna és az idén 16 éves lánya, Lourdes Ciccone Leon nem hasonlítanak egymásra elsőre túlságosan, köszönhetően annak, hogy a lány apja a latin származású fitneszedző, Carlos Leon. A latin jegyek érvényesülnek Lourdesen, de ha olyan fotót nézünk Madonnáról, amin az általában szőke énekesnőnek feketére van festve a haja, egyből egyértelművé válik a hasonlóság. A szemöldök vonala és a száj szinte ugyanolyan.

03. Kate Moss - Lila Grace Moss Hack

Kate Moss is elég sokat tett az elmúlt évtizedekben azért, hogy ne lehessen felismerni fiatalkori önmagához képest, de Anna Nicole Smithszel szemben nem plasztikáztatott, hanem sokat kokainozott és partizott. Viszont ha megnézzük azt a képet, ami Moss első modellfotója volt, egyből látszik, hogy mennyire hasonlít rá a most tízéves lánya.

04. Cindy Crawford - Presley Walker Gerber

Cindy Crawford mindkét gyereke meglehetősen hasonlít az anyjára, a topmodellével egyező hajszín miatt a kisebbik, Kaia Jordan talán még jobban is első pillanatra. Ha viszont az apróságokat nézzük, akkor egyértelművé válik, hogy Presley Walker emlékeztet jobban a híres anyára, annak ellenére, hogy fiú, így listánkon ő az egyik kivétel. Mást ne is mondjunk, mint a védjeggyé vált szépségpöttyöt, amiből jutott neki is.

05. Rubint Réka - Schobert Lara

Listánk egyetlen magyar versenyzője. Elsőre nehéz kiszúrni, hogy igazából mennyire hasonlítanak, lévén Schobert Larának egészséges gyerekformája van, míg az anyja a végletekig le van szálkásítva. De ha el kéne képzelni, milyen lehetett Rubint Réka azelőtt, hogy két lábon járó izomtömbbé vált, akkor egyértelműen Schobert Larát hoznánk fel ihletforrásnak.

06. Katie Holmes - Suri Cruise

Mivel Katie Holmes a férjével együtt a szcientológia olyan szintjére ért, hogy gyakorlatilag nem öregszik, így elképzelhető, hogy néhány év múlva ikertestvéreknek, és nem anya-lánya párosnak fogják őket nézni, ha együtt mennek az utcán. Suri Cruise teljesen az anyja mása, különösen, amikor Katie Holmes is inkább a kislányos, kevésbé nőies ruhadarabokat viseli.

07. (+1) Brad Pitt - Shiloh Jolie-Pitt

Listánk egyetlen kivétele Brad Pitt és lánya, Shiloh Jolie-Pitt, hiszen itt a gyerek nem az anyára, hanem az apára hasonlít, amit a kislány talán nem is bán annyira, lévén két éve még fiú akart lenni. Nagyon szereti a fiús dolgokat, a rövid hajat, a fakardot, egy időben a szülei Bennek szólították emiatt. A becenevét mostanra állítólag Shaxre cserélte, és egyre inkább úgy néz ki, mint híres apja fiatalon, némi Jolie-szájjal megspékelve.