Hayden Pannettiere az év elején eredeti, A-kosaras melleit C-sé műttette. Egyelőre nem parádézik az új cicikkel, alig pakolja ki őket. De kétségtelenül ott vannak.

Hayden Pannettiere az év elején ciciket varratott magának, így az eddigi A kosaras melltartó helyett ezentúl C-ben nyomulhat majd. A különbség szembeötlő, az annak idején a Heroes (Hősök) című sorozattal befutott színészlány még sosem volt ilyen bögyös. Galériánkban a bizonyítékok.

A történet igazán érdekes része, hogy bár február óta biztos megvannak az új mellei, eddig azonban nem mutatta meg őket. Talán még nem szokott hozzájuk, ami nem csoda: Panettiere nem egy lefogyott dundi kislány, hanem ilyen alkatú volt mindig – legalábbis amióta képünk van róla. Szóval egy darabig valószínűleg szoknia kellett a tényt, hogy kibögyösödött. Mindenesetre amikor még nem voltak ilyen bő, sokkal szívesebben mutogatta a dekoltázsát. Erről is összeállítottunk egy bizonyító erejű galériát, tekintsék meg, megéri!

A színésznő amúgy egy ideje kevesebbet szerepel a hírekben, ami összefügghet azzal, hogy idén márciusban a hollywoodi celebblogok eléggé rászálltak. Nem lenne csoda, ha emiatt direkt maradt volna távol a

Jobb lett?

nyüzsgéstől, hiszen akkor arról beszéltek, hogy Panettiere-t saját apja rontotta meg, akitől anyja azért válik, mert már nem tud hasznot húzni belőle.

Akárhogy is, az új mellek talán új lökést is adhatnak Panettiere karrierjének: hátha így már a filmkészítők is úgy fogják gondolni, hogy elég csinos, és nemcsak szinkronszerepeket kap – merthogy az utóbbi időben főleg erre volt példa.