Mark Zuckerberg és felesége, Priscilla Chan Rómában tölti a nászútját, amiről számtalan fotó és twitteres poszt tanúskodik. Zuckerbergék szinte minden lépését dokumentálja valaki, azt is tudni, hogy szinte pontosan mennyit költöttek eddig, köszönhetően a mindent megíró twitteres fanatikusoknak.

Mark Zuckerberg Rómába vitte nászútra a feleségét, Priscilla Chant, ahol megnézték a város fő nevezetességeit a Spanyol-lépcsőtől kezdve a Colosseumon át a Sixtus-kápolnáig. A Facebook-milliárdos nászútját ennél az egy száraz mondatnál sokkal részletesebben láthatják az érdeklődők, mivel Zuckerberg most először átéli, hogy milyen igazán nagy geeksztárnak lenni.

Egyrészt azzal, hogy belépett a tőzsdére, és megházasodott, egy csapásra érdekes lett a lesifotósoknak, akik Rómában mindenhova követik az ilyenfajta érdeklődéshez még nem szokott hírességet, úgyhogy a fotósok elég jó találati aránnyal dolgoznak. Másrészt a közösségi oldal őszinte, jellemzően kütyümániás rajongói is ott vannak mindenhol.

Így, Zuckerberg nászútját képekben közvetítik a lesifotósok, szövegben pedig a Facebook rajongói, akik Twitteren számolnak be arról, hogy éppen hol látták a fiatal milliárdost. Volt, aki a Sixtus-kápolnából posztolt, hogy ott van mellette Zuckerberg, de olyan is akadt, aki az ifjú pár éttermi számlájának fotóját töltötte fel Twitterre. Az biztos, hogy a pár eddig egyszer egy 32 eurós, kb. tízezer forintos, valamint egy minimum 120 eurós, kb. 36 ezer forintos számlát hagyott két olasz étteremben.

Az első helyen articsókás raviolit ettek egy tányérból, az étterem egyik alkalmazottja arról számolt be egy olasz lapnak, hogy nagyon romantikus volt a jelenet - írja a Daily Mail. A másik helyen katalán ráklevest ettek, aztán homáros tésztát, meg grillezett halat és boroztak közben.

A Daily Mail információi szerint a pár magángéppel érkezett Olaszországba, és a Spanyol-lépcsők mellett található Portrait Suites Hotel ben laknak, ahol egyrészt 800 euró egy éjszakára a szállás, másrészt Salvatore Ferragamo családja üzemelteti.

A pár nászútjáról szóló üzenetekre így tud rákeresni. A képek alapján kifejezetten hétköznapi öltözékben töltik Zuckerbergék a nászútjukat. Sőt, Zuckerberg olyan hétköznapi, rá jellemző szürke póló, farmer, tornacipő összeállításban van a képeken, hogy valószínűleg többek között ezért ismerték fel könnyedén az egyébként mindenféle testőri és egyéb kíséret nélkül városnéző párt.