Sokáig Kate Upton volt A Nő, Aki Pattogó Mellekkel Mászkál, mostanában azonban egyre több celebnő mutatkozik nyilvánosan melltartó nélkül. Összegyűjtöttünk néhány híresasszonyt, akit már láthattunk így, melyikük produkciója a legtetszetősebb?

Kate Upton

A nő, akiből sosem lesz Victoria's Secret modell, de így is rajonganak érte: ő Kate Upton, aki bármit is mutat be, a világ az ugráló melleire figyel. Szereti őt Terry Richardson is, és hülye lenne nem használni a dekoltázsával járó hírnevet: még a húsvétot is a melleivel ünnepelte.

Lindsay Lohan

Uptonnek legutóbb Lindsay Lohan lépett nyomdokaiba, amikor egy fotózásra sietett, bézs színű ruhában, ám melltartó nélkül. A művésznő mellei a gyors lépkedés hatására csálé örömtáncba kezdtek. Ha ő maga nem is, a mellei lassan valóban A-listás hírességek lesznek. Mindketten.

Jennifer Love Hewitt

Még egy híresnő, akinek pattogó melle ritkán érvényesül, de azért nagyon is ott van. Az alábbi, Velvet Revolver dallal körített videón egyszerre mutatja be ezt és azt, hogy milyen lehet celebnek lenni. (Meg azt, hogy milyen volt 15 kilóval soványabban, bár most is jól néz ki.)

Beyoncé

Beyoncé énekesnőként arra ítéltetett, hogy a színpadon is lendületesen mozog – ezt a szülése után sem hagyta abba, csak mostanában inkább a fenekét hangsúlyozza és rázza ennyire. Az alábbi videó segíthet felizésni a régi szép időket, amikor a dekoltázsa még szembetűnőbb volt.

Jessica Biel

Előre is elnézést kérünk, de az alábbi videóban Adam Sandler is látható, igaz, Jessica Biel mellei pont neki köszönhetően ugrálnak. A férfi ugyanis egy magát melegnek kiadó fickót játszik, ami minden bizonnyal borzasztóan vicces (nem).

Christina Applegate

A nosztalgiázni vágyóknak íme egy igazi csemege: Christina Applegate, itt éppen Kelly Bundy szerepében pattogtat melleket. A színésznő azóta elég sokat változott, gyereke született és még mindig terhesfarmert hord, de ez a jelenet értékéből mit sem von le.

És most jön, ami még nem volt

Melyik pattog a legjobban?

Jó, szóval most jön, amire nyilván számítottak: arra kérjük önöket, hogy szavazataikkal jelezzék, melyik ismertnő keblének hullámzását tartják a legtetszetősebbnek. Kate Upton megmozdulásai már-már stílusteremtőnek mondhatók, de volt előzményük (Applegate) és következményük (Lohan) is. Szóval, ki lesz a Pattogó Mellek Királynője?