A napi betevőért nem kell küzdeniük, de a törlesztő részleteken ők is érzik a válságot, magyarázta Dundika. A playmate-DJ-énekesnő mindenesetre nem azért tér vissza a zenéléshez fia születése után hét hónappal, mert rákényszerülnek, hanem mert szeretne már valami mást is csinálni a gyereknevelés mellett. Esküvőt terveznek Majkával, de még lánykérés sem volt.

Az éneklésre helyezi a fókuszt, de mivel saját dalt készíteni idő, gyermeke apja, Majka pedig jelenleg saját albumát készíti, ezért átmenetileg csak DJ-zni fog Szentiványi Hajnalka. A Dundikaként ismertté vált címlaplány azt mondja, anyagilag nem szorulnak rá, hogy hét hónappal fiuk, Marián születése után dolgozni menjen, de neki szüksége van a munkára.

„Természetesen a család az első, ezt mindig is így gondoltam. Az a legfontosabb, hogy szinte minden a kisfiam körül forogjon, de mellette magamat sem hanyagolhatom el, mert ha én nem érzem jól magam, akkor a gyerek sem fogja, mert megérzi rajtam” – magyarázta az ok-okozatot Dundika a Velvetnek, majd hozzátette, kizárólag péntek és szombat estére vállal fellépéseket, az még összeegyeztethető az anyasággal.

Van másik oldala is

A hosszú szünet utáni első fellépésre nem kell sokat várni, június elsején lesz, Nagyváradon. „Fő vonalnak majd az éneklést szeretném, de még nem tudom, hogy mikor lesz kész az új dalom, mert most épp Peti lemezét csinálják, amit talán már jövő héten ki is adnak. Mindenesetre a dalom félig-meddig készen van, és már csak arra vár, hogy Peti megírja rá a szöveget, én meg felénekelem” – számolt be a nem is annyira távoli tervekről Dundika, akinek az a legfontosabb, hogy végre olyan számokat énekelhessen, amiket neki, az ő hangjára írtak, és amikből kiderül, milyen is ő valójában.

Erre a kérdésre mi is kerestük a választ, kaptunk is egyfélét, így hangzik. „Nem akarom megcáfolni az azt elképzelést, ami kialakult a playmate-ekről, meg amihez mi is hozzátettünk, hogy a buta szőke kategóriába tartoznak, inkább csak annyi, hogy már nem akarom ezt a világot képviselni, hanem szeretném megmutatni egy másik oldalamat. Tök jó volt a vetkőzés, szerettem jónőként feltűnni a reflektorfényben, és továbbra is szeretnék, de jó lenne, ha megismernék a másik oldalamat is. Például azt, hogy nem állok egész nap a tükör előtt, sosem volt ez számomra fontos, sosem az éltetett, hogy mindig tiptop legyek, hogy belőtt sminkben és hajjal menjek le a boltba. Átlagos életet élek. Igen, szeretem mutogatni magamat, ha nem így lenne, nem nyertem volna playmate-versenyt, csak vagyok más is közben.”

Lesz esküvő is

Dundika azt mondja, szeretné, ha a hallgatósága elhinné, ugyanolyan átlagember, mint ők, azzal a különbséggel, hogy Majkával nem kell keményen küzdeniük a napi betevő falatért. „Pont egy hete mondta a húgom, aki elment dadának egy bölcsődébe hetvenezer forintért, hogy milyen jó nekünk, hogy mi nem érezzük a válságot. Mondtam neki, hogy azért ez nem igaz, mert érzi ezt mindenki, aki magyarországi sztárok közé tartozik. Tíz évvel ezelőtt a sztárok háromszor-ötször jobban kerestek, mint ahogyan most mi. És nekünk is ugyanúgy többe kerülnek a törlesztő részleteink, meg minden más is” – magyarázta.

Majkával közös fia, Marián egyébként köszönik, jól van, anyjának kiadós elfoglaltság napközben, öt percnél többet ugyanis nem bír eltölteni egymagában. A gyerek apjával, Majoros Péterrel ugyan tervezik az esküvőt, de hogy mikor lesz, egyikük sem tudja, most már nem hajtja őket semmiféle határidő, na meg még a lánykérés sem volt meg, tetoválás viszont már igen.