A Fresh zenekar sikere óta tudjuk, hogy a zene annál jobb, minél jobb a színpadon álló nők segge. Ha igazán jó, és a mellek terén sem vallanak szégyent, garantáltan meglesz a hónap legfaszább bulija a falusi diszkókban. Mivel mellekkel és fenekekkel sokkal jobban el vagyunk látva, mint tehetséges zenészekkel, minden megvan ahhoz, hogy a topless DJ-k és kikeresztelkedett playmate-ek elsőszámú országa legyünk.

Néhány playmate-nek énekesi ambíciói is voltak, de a többség inkább a DJ-pultot választotta, ami érthető, mert hiszen ott úgysem az ő zenéjük szól, az esetleges technikai hiányosságokat pedig csodásan ellensúlyozhatják egy kihívó pózzal, ráadásul a szamárlétrát sem kell végigjárniuk: a baráti körnek adott koszos klubos fellépések helyett egyből többszáz kanos férfi előtt mutathatják meg magukat. Összeállításunkban bemutatjuk azokat a lányokat, akik inkább a diszkózást választották Dubaj helyett.

Niki Belucci

A még mindig csak 28 éves lány a szakma úttörője. A pornóból indulva vitte a Playboyig, majd 2003-ban jött el a váltás ideje. Azóta is sok embert szórakoztat, de most már premierplános szopások helyett zeneszolgáltatással. Adottságait kihasználva topless DJ-ként indult, ami akkoriban nagy szám volt, azóta már úgy érzi, inkább a zenéje miatt szeretik, úgyhogy azért aligfelsőket is felvesz néha. Belucci tényleg szép sikereket ért el, a fellépései nagyrészét már külföldön vállalja, és a giccses trance-re fogékony rétegben kifejezetten nagy elismerésnek örvend, de azért olasz, francia és szlovén fellépéseit megszakítja egy-egy mátészalkai és szombathelyi bulival is.

Metzker Viki

A szőke Metzker Vikitória az egyetlen, aki már a címlapok előtt is próbálkozott fellépésekkel. A playboyos szereplés nyilván nem tett rosszat az ismertségének, de ennyi azért nem lett volna elég ahhoz, hogy Ibizára hívják játszani úgy, hogy a felsoroltak közül valószínűleg ő mutat meg a legkevesebbet magából fellépések közben. (De azért így sem lóg ki túlzottan a koncertjein megforduló, felpolcolt mellű lányok közül.) A lakodalmas house-ban utazó Metzker baromi elfoglalt manapság, és bár állítása szerint nem foglalkoztatják a fotózások, azért a német Playboyban így is ő lehet az Év Playmate-je .

Voksán Virág

A DJ Flower néven futó Voksán Virág soha nem volt ténylegesen topless DJ, de arra azért mindig kínosan ügyelt, hogy a lehető legtöbb férfi úgy érezze, flörtöl vele a pult mögül. Úgy tűnik, hogy a külföldön is sokat próbálkozó Voksán mostanra elfogadta a státuszát: egy jófajta eurót adó szlovén performansz mellett idén már csak Lentiben, Hartán, Dunaszigeten és Tiszaújvárosban lép fel. Leginkább külsejének változása tartja lázban manapság az embereket, ha így halad, Magyarország méltó válasza lehet Yoji Biomehanikára.

Kustánczi Lia

A modellel kapcsolatban talán az a legnagyobb csoda, hogy nem 17 évesen kezdte zenei karrierjét, hiszen már akkor megcsináltatta melleit. Valamivel bátrabb, mint pályatársai többsége, hiszen ő az énekesi poszton is kipróbálta magát, sőt, lemeze is megjelent. A művészi szándékot ezen nagyrészt eltakarja az autotune, de a nyilatkozatából ki lehet venni, hogy tisztában van az igényekkel: kevés szöveg, durva house zene. Kustánczi  eredetileg külföldre szánta produkcióját, de úgy látszik, előtte még kötelességének érzi megmutatni magát például a ráckeveieknek vagy a nagykanizsaiaknak, sajnos meglepően sok ruhában.

Dundika

Szentiványi Hajnalka volt valószínűleg a legközkedveltebb playmate, aki a zeneiparban képzelte el jövőjét. Kustánczi Liához hasonlóan ő is énekesnő akart lenni, 2007-óta több klipje is készült. Ezzel nem is volt gond, megtűrték a mezőnyben, ám amikor közölte, hogy ő is DJ szeretne lenni, Metzker Viki és Voksán Virág fellázadtak, mert szerintük csak a könnyű pénzért választotta ezt az utat. Utolsó performansza Nyíregyházán volt, azóta leginkább azzal került refelktorfénybe, hogy gyereket szült Majkának, de a honlapján található adatok alapján nincs ok az aggodalomra, nem hagy fel a zenéléssel.

Mészáros Dóra

A legújabb tehetség a többiektől eltérően nem a piacos D&G cuccok vásárlói körét akarja megfogni, hanem a lázadó lelkületű rockereket. Zenei előképzettségét is hangoztatja, ami az általános iskolai szolfézst, és a hét év zeneiskolát takarja. Szerencsére ebben a körben úgyis fontosabb a hitelesség, ezért a Rock TV műsorvezetőjeként és sztripperként is dolgozó Dora Butcherről azt is tudni, hogy már fiatal kora óta mindenféle hörgős metálzenét hallgat. A korábbi playmate-nek nagy űrt sikerült betöltenie, ugyanis a célközönségének így végre nem kell megerőszakolniuk igaz metálos énjüket, ha nem szőrös testű férfiakat akarnak látni a színpadon.

Michelle Wild

A nagy nyilvánosság elől már rég visszavonult expornós tisztában volt a képességeivel, és nem akart részese lenni a zeneiparnak, de azért mindenképp érdemes megemlíteni a Shane 54-el és DJ Juniorral felvett emberiség elleni bűntettet, a sokatmondó című 69-et. Vad Kati itt azt csinálja, amihez igazán ért, tehát mérsékelten erotikus tartalmú üzenetet suttog mérsékelten erotikusan.