Korábban VV Zsófit sortűzzel végezték ki egy mémben, ezzel szemben Cristofelt Chuck Norrisra bízták debütáló klipje miatt. A nőverő kubai a zenei humorista Polgár Petit is megihlette, és még számos paródia és reagálás terjed már a videómegosztókon. Szavazzon, melyik a legjobb!

1. "Ez Verusnak is jobban fáj, mint a pofon"

A Kubai ritmus Polgár Petit is megihlette. A zenei alap ugyan nem ugyanaz, de a humorista rendesen odamondogat a dalszövegben, megemlítve Cristofel nőverési ügyét is: „Finoman szólva is érdekes, amit művel ez a kubai kékeres. Nehogy rólad vegyenek példát a faszik, a macska jobban vernyog, miközben baszik. Jól meggondoltad? Szerintem nagy hiba. Összecsomagolnak, ha ezzel mész hakniba. (...) Hagyd már abba, maradj offon, ez Verusnak is jobban fáj, mint a pofon. Fájó mosoly és a füle mögött pipacs, erre csak egy szó van, az, hogy: ripacs."

2. Chuck Norris szerint ez egy rakás szar

VV Zsófit annak idején sortűzzel végezte ki az egyik anti-fan, egy paintművész viszont Chuck Norrisra bízta Cristofel sorsát. Norris szerint a Kubai ritmus nem művészet, hanem egy rakás szar, úgyhogy pillanatok alatt szét is szedi a kubait. (Utóbbi jelzővel kapcsolatban egyébként az egyik kommentelő úgy nyilatkozott, attól, hogy valaki a Havanna lakótelepen nőtt fel, még nem lesz kubai.)

3. Reakció: hányás

Egy másik youtube-felhasználó a saját reakcióját szemléltette a művében: a videóban szereplő figura az eredeti klip diszlájkolása után kidobja a taccsot. "Tudom, hogy te is így reagáltál" - fűzte hozzá, mire az egyik kommentelő megjegyezte, nem éppen: "Fapofával ültem 5 percig és azt motyogtam, ez mi a szar."

4. Puzsér is megmondja

Természetesen nem maradhatott ki a sorból a szintén a videómegosztókon terjedő Puzsér-megnyilvánulás sem: "Mi volt ez a pusztító alpáriság? Mi volt ez a szellemi kútmérgezés?" - teszi fel a kérdést a kritikus.

5. Társadalmi felhívás Cristofelért

Az alábbi videónak inkább csak az eleje említésre méltó (készítője szerint egyébként neki semmi baja Cristofellel, de nem is szereti): "Kérjük, segítsen az értelmi fogyatékos, és énekelni nemtudó "kubai" élőlényen adójának 1 százalékával" - szól a felhívás.

6. Peter Griffin is belehal

"Peter, ne! Azt mondják, ha megnézed, meghalsz!" -figyelmeztetik a Griffin családfőt, ám az hajthatatlan, aminek meg is lesz az eredménye: már pár másodperces bejátszás után összesik a Kubai ritmustól.