Csak úgy kapkodtuk a fejünket a héten, hogy hány híresség öltözött fel szándékosan vagy véletlenül hiányosan. Lohan, Rihanna, Mihalik, Brook. Ki jön be a legjobban?

Kate Moss

Rihanna New Yorkban flangált átlátszóban, Kate Moss pedig Londonban. Az egykori topmodell a villantás talán létező legklasszikusabb formáját választotta: az átlátszó fekete felsőt. Különösebben nem zavartatta magát, pláne, hogy azért ő sem azok közé tartozik, akiknek a testét ne lehetett volna már egymilliószor megszemlélni.

Kelly Brook

A villantások hetét a brit modell, Kelly Brook nyerte meg, akitől nem áll távol, hogy a teste intim részeit mutogassa, de azért most a szokásosnál is komolyabb vállalása volt. Brook egy szeles nyári napon vett fel egy könnyű nyári ruhát, de a bugyit otthon hagyta. Az eredmény egy igazán klasszikus puncivillantás lett, az esetről készült képen különösebben nem is zavartatja magát.

Lindsay Lohan

A színésznő, aki mostanában próbál újra a munkájával bekerülni a hírekbe a drogos, piás balhéi, balesetei, lopásai helyett a múlt hét végén villantott. Egyből duplát, mindkét mellbimbóját. Jó, hát valahogy muszáj a munkájával bekerülnie a hírekbe. Lohan jelenleg Liz Taylor életrajzi filmjét forgatja, és egy jelenetben annyira heveset alakított, hogy kiesett a ruhájából.

Micaela Schaefer

Határeset ugyan, de a múlt hét második felében történt, úgyhogy bevesszük Micaela Schaefert is az összeállításunkba. A német modellről nem sokat tudni, csak annyit, hogy szeretne nemzetközi hírnevet szerezni magának, amit nem mással akar elérni, mint azzal, hogy szinte meztelenül megy mindenhova. Legutóbbi akciója volt a legmerészebb, a kezdődő Eb tiszteletére focilabdára festette a melleit, lába közé pedig egy német zászlót akasztott.

Mihalik Enikő

Magyarország jelenleg talán leghíresebb exportcikke eddig sem arról volt ismert, hogy túl sokszor fotózzák ruhában, de a mindig az egyszerűségre törekvő Terry Richardson Mihalikból is kihozta, amit még ki lehetett. A modell nemes egyszerűséggel félmeztelenül álldogált a fotós gépe előtt.

Rihanna

Az énekesnő New Yorknak, na meg persze a fotósoknak köszönhetően az egész világnak mutatta meg mellét egy átlátszó csíktopban. A Sohóban mászkált a nem túl sokat takaró szettben, de a hírek szerint végül nem vásárolt semmit. Az biztos, hogy Rihanna most már leginkább arra gyúr, hogy ne legyen olyan testrésze, amit még nem látott a világ.