Mostanában mindenki tetoválást csináltat. Steiner Kristóf virágokat, VV Anikó üzeneteket, Majka neveket VV Gergő sötét tónust, Zimány Linda pedig vágyat varratott magára.

VV Anikó

VV Anikó nagyon rákattant a varratásra mostanában. Az Istenes Bencével nemrég szakító egykori villalakó a nyakára egyszerűen lenyúlta Angelina Jolie “know your rights”, azaz “ismerd a jogaid” feliratát, bár nem csak Jolie volt az ok. "Egyfelől azért írattam magamra, mert Angelina Jolie a legnagyobb kedvencem, másrészt pedig rengeteget csalódtam az utóbbi időben. Sokszor megvezettek mind a magánéletben, mind a munkában, és erre is emlékeztet ez a tetkó." Anikó a lábán is üzen, ott a “Deus creare ego ele atu” szerepel, azaz “Akit Isten megteremtett nekem, te vagy.” Itt nem tudni, minek szól az üzenet, szerinte azért jó, mert ha ránéznek a lábára, nem azt fogják gondolni, hogy milyen nagy.

Steiner Kristóf

A házasságot favorizáló férfi Budapesten csináltatja meg új tetoválását, ami szinte az egész mellkasát beteríti. Az óriási virágok azért kerültek rá, mert nagy rajongója az Aliz Csodaországban című könyvnek. “Mindig szerettem ezt a már-már pszichedelikus könyvet, nagyon tetszik a szimbolikája és bújtatott társadalomkritikája. Van benne egy jelenet, amiben Alice kicsi, a virágok pedig hatalmasak. Szerettem volna egy ehhez kötődő tetoválást, de ha Alice-t vagy a fehér nyulat tetetném magamra, az egy ponton megbánást szülne, ezért inkább az elvarázsolt kertre gyógyultam rá” - mondta a Velvetnek a hamarosan könyvet is kiadó Steiner.

VV Gergő

Dukai Regina valóságshow-zó testvére jól láthatóan szereti a tetoválásokat, most például a nyolcadikat hozta össze, de már az is biztos, hogy nem áll meg ennyinél. “Én már most tudom, hogy mi lesz a következő. Sokan kérdezték egyébként, hogy jött ez a fajta tetoválás, hiszen a másik oldalam tök színes, ez meg egy sötétebb tónusú ábra. Szerintem mindenkinek több énje van, és ez nálam ezt szimbolizálja. A bal oldalam színes, vidámabb, több hangulatból áll össze, a másik oldal pedig komorabb, harciasabb - amilyen én is vagyok valójában.” - magyarázta jellemét. Gergő sokakkal együtt úgy véli, hogy ha valaki megcsinálja az első tetoválását, az már nem fogja tudni később sem abbahagyni, és csak az a kérdés, hol fog magán szabad területet találni. Dukai Gergőnek egyébkéntúj nője is van, de róla csak annyit tudni, hogy egy moziban ismerkedtek meg, és jól elvannak.

Majka

A hip-hopban teljesen alap a családtagok nevét varratni, ezért annyira nem meglepő, hogy a mostanában Curtis társaságában vagizó Majka magára tetováltatta barátnője, Dundika igazi nevét, a Hajnalkát, illetve közös gyerekükét, a Mariánt. Majka is nagy rajongója a tetoválásoknak természetesen. "Mindenhol van tetoválásom, a legfontosabb dolog az életemben az volt, hogy megszületett a kisfiam, hogy találkoztam Hajnival, és ezért lett a tetoválás" - mondta Majka a TV2 Aktív című műsorban, aki a mellkasára tetováltatta a Hajnalka és a Marián neveket. Arról is beszélt, hogy a legelső tetoválását 12 évesen csináltatta egy haverjával, a hasán van, és egy skorpió akart lenni. "Olyan lett, mint egy fürdőszoba bogár, aztán átalakították félig-meddig egy iguánára, de az se lesz díjnyertes."

Zimány Linda

Zimány Linda nem tudni, mikor rakatta testére a “love fearlessly”, vagyis “szeress bátran” feliratot, de az Instagramon őt követőknek nemrég villantotta meg. "Megosztottam Instagramon a legújabb tetoválásom és egyben az eddigi legtitkosabbat, a legnagyobb vágyamról:) még nem mutattam meg eddig soha:) ha kiváncsiak vagytok rá irány az instagram és follow me:))izgii játék:)" - szerzett pár plusz követőt akciójával Zimány, akiről még mindig nem tudni, mi van közte és Dzsudzsák Balázs közt éppen, viszont segít másoknak is széppé válni, viszont azt bárki megtudhatja, hogy szereti Calvin Harrist, aki szerinte az új David Guetta.