A mostani foci-Eb-n nyilvánvalóvá vált egy közhely: egy európai országot leginkább a focija és a jó női tudnak eladni a külföldnek. Ennek megfelelően minden országban előhúzták a kalapból a legdögösebb drukkercsajokat, és beültették őket a stadionba. A lengyelek az uruguay-i Larissa Riquelme mását is leigazolták.

Miután a csehek a vártnál simábban, 2:1-es eredménnyel kiverték lengyelországot a most zajló Eb-ről, elsőre jogosnak tarthatnánk a hazaiak apátiáját. Azonban nem szabad megfeledkeznünk az Eb egyik legnagyobb felfedezettjéről, akire méltán büszkék lehetnek a polákok: Natalia Siwiec fehérneműmodellről.

A Nataliyah művésznevű nő honlapjáról megtudhatjuk, hogy 170 centi magas, átlag 47 kilót nyom, 87-59-89 centisek a főbb szélességi paraméterei, haja barna, szeme zöld és 36-os csukát hord. A lényeg, hogy az utóbbi hetekben gyakorlatilag a hátán vitte a lengyel szurkolótábort. Olyan pozitív országimázst próbált kiépíteni, amit csak ilyen Larissa Riquelme-i adottságokkal lehet végrehajtani.

A róla megjelent képek körbeturnézták már a fél világot, ahogy törzsdrukkerként pózol a kamerának valamelyik stadionban. Ő tarthatja a lelket a lengyelekben a kiesés ellenére is, ahogy a további, országuk csapatának kihullásán búslakodó vagy épp ezt eltűrő orozs, holland és dán nők is. Ha ez sem elég, megnézheti ebben a cikkünkben, miként lettek a meztelen felsőtestű német drukkerek az Eb legjobb csajai.