Még egy felfújható krokodilt is a szájába vesz a jó fotók érdekében Larissa Riquelme, akiről a paraguayinak tűnő Sexy magazin készített sorozatot. A fociért műmellbedobásért harcoló glammodell pózolásairól video is készült, szilikonfanoknak kötelező darab.

Latin-Amerika szexistennője, a focimeccsek előtt ribanckodó Larissa Riquelme megint levetette a textilt. Az Egotasticről előbányászott képek és video arról tanúskodnak, hogy a foci-vb idején a paraguayi válogatott jó szereplését egy vetkezés belengetésével előmozdítani kívánó fotómodell sokat nem változott: a mellei még mindig szilikontól duzzadnak, az arca még mindig nem képes többre a szexi vigyorgásnál és változatlanul jóféle latinos teste van. Egy újdonságot azért felfedeztünk: a bal combján valami gigantikus méretű anyajegy vagy pörsenés van, de a hátán lévő ribancrendszám változatlan.

Riquelme ezúttal a Sexy magazinnak pózerkedett, és gyakorlatilag minden beállítást kipróbáltak rajta, amit ilyen erotikus fotózásoknál ki szoktak. Pózol medence partján, medencében, szőrös szőnyegen, ágyon, napozóágyon, egy szál bugyiban, majdnem komplett ruhában, edzőzokniban, focilabdával, nyalókával és majdnem ráharap egy felfújható krokodilra is. Persze nem kell megijedni: punettit is mutat a videón.

Riquelme őkelméről nem hallottunk tavaly szeptember óta, amikor egy paraguayi táncos műsorban előadta a maga rúdtáncát, persze deréktől felfelé csak egy pár bimbótapasz volt rajta. Előtte júliusban a Paraguay-venezuela Copa America-meccsen drukkolt a hazaiaknak, persze a melle kb. kibuggyant a felsőjéből. 2010-ben a brazil Playboynak mutatta meg a csúnyáját, ráadásul 3D-ben lehetett stírölni a műmelleket, amiket a vb után mutatott meg először.