Bíró Icától kezdve Dobó Katán át Geszler Dorottyáig összegyűjtöttük azokat a celebnőket, akikre a 90-es években csorgatták nyálukat a férfiak. Önnek már csak annyi a dolga, hogy a mustra után döntse el, melyikük a legszexibb! Öt pontot adjon annak, akit még ma is sunázna erőteljesen.

01. Bíró Ica

Az 1957-es születésű Bíró Ica már a 80-as években ismert modell volt, de igazából később tört be a köztudatba, amikor 1990-ben Metal Lady címmel megjelent első albuma. 1995-ben vált a fitneszvilág ismert tagjává, és mai napig örök nőként emlegetik. A fitneszlady ezen a híren felbuzdulva ötvenegy évesen le is vetkőzött egy magazinnak, ezzel szemben a magánélete közel sem ennyire szerencsés: álnéven ismerkedik az interneten, ám amikor megtudják, hogy ki is ő valójában, elmenekülnek tőle a férfiak.

02. Baby Évi

Baby Évi, alias Bognár Éva óvónőként végzett a Budapesti Tanítóképző Főiskolán, de túl sokat nem foglalkozott ezzel a pályával, inkább énekesi karrierrel kacérkodott. 1996-ban lett a Baby Sisters nevű lányegyüttes tagja, ami öt évig élt, és aminek feloszlása után Bognár jó időre eltűnt. Később voltak próbálkozásai a visszatérésre: ennek érdekében a Playboynak és az FHM magazinnak is levetkőzött, de ez sem volt elég ahhoz, hogy a 2003-as szólóalbuma sikeres legyen. Legutóbbi hírünk róla, hogy Norvégiában él egy üzletemberrel.

03. Dobó Kata

A színésznő 1995-ben tűnt fel az Éretlenek című magyar sorozatban, de az igazi ismeretséget A miniszter félrelép hozta meg neki egy csöcsvillantással. Állítása szerint tizenhat éves koráig rondának érezte magát és azért ment modellnek, hogy önmagának bizonyítson, ezzel szemben már a 90-es években is közismert és keresett volt a szakmában, nemcsak itthon, hanem Németországban is. Külföldi színészkarrierje azonban az istennek sem akart összejönni, hiába volt Andy Vajna csaja éveken keresztül, a kinézete nem volt elég komolyabb szerepekhez. Férjcsábításhoz azonban igen, azóta pedig februárban megszületett kislánya, Szofi is.

04. Cynthia

Tölgyesi-Khell Cynthia az 1996-ban alakult UFO együttes énekesnője volt (akkoriban még Juhos Cintia névvel), vagyis leginkább tátikája, hiszen köztudottan más énekesnők működtek közre az albumon. A csaj viszont jól nézett ki és jól mozgott a klipben, így a későbbiekben inkább a tánctudását fejlesztette és kamatoztatta. Londonban Madonna és Justin Timberlake koreográfusaitól tanult, az angol fővárosba férjét, Hujber Ferencet követte, akivel volt néhány hullámvölgy a kapcsolatukban. Cynthia jelenleg a Palladium tánciskola tanára, férjével egy közös gyerekük van.

05. Tissy

Horváth Tünde az Ámokfutók egykori táncosa volt Kozsó mellett, aki két év után, 1996-ban kivágta a csapatból a csajt, annak állítólagos drogproblémái miatt. Tissy ekkor egy ideig külföldön vendéglátózott, majd 2000-ben hazajött, és a Nem segíthet más című lemezével megpróbált visszarobbanni a köztudatba - teljes mértékben sikertelenül. Rajongói emlékeiben leginkább a dekoltázsa maradt meg.

06. Fresh Wiki

Gyulai Viktória a megújult Fresh együtteshez csatlakozott 1998-ban, és megkapta az igen eredeti Wiki művésznevet. Az énekesnő 2004-ben az FHM olvasói szavazatok alapján a legjobb magyar nő lett, leginkább a segge örvend óriási népszerűségnek. Fresh Wiki különösen arra büszke, hogy minden természetes rajta, sajnos a Playboy magazinnak hosszú évek óta ellenáll.

07. Gryllus Dorka

Gryllus Dániel lánya 1995-ben kapta meg első szerepét az Angst című filmben, és onnantól kezdve nem volt olyan év, hogy ne forgatott volna. Ráadásul azon kevés magyar színésznők közé tartozik, akik a kamerák előtt bevállalták a leszbikus csókot is. A színésznő Geszti Péter felesége volt, ám házasságukba alaposan belerondított Gregor Bernadett, bár a pletyka szerint nem ő volt az oka annak, amiért a reklámszakember elhagyta Gryllust. Az asszony jelenleg Németországban él, márciusban itthon szülte meg Soma nevű gyerekét, akinek apja Simon kornél színész.

08. Béres Alexandra

A sportoló 1995-ben nyerte meg az Európa, majd a Fitness Világbajnokságot is, és ugyan ez a sportág itthon még gyerekcipőben kárt, Béres Alexandra kisugárzása miatt a sajtó rendesen rácuppant a nőre. A celeb-fitneszbajnoknő tizenöt éve van férjnél, akivel 2009-ben vállalták első közös gyereküket, a szülés után háropm hónappal pedig Béres visszatért az edzőtermekbe.

09. Bálint Antónia

A magáról mostanában csak exférje, Földesi-Szabó Lászlóval és annak jelenlegi feleségével folytatott harc miatt hallató Bálint Antónia 1991-ben nyerte meg a Miss Hungaryt, de címétől aktfotói miatt később megfosztották. Sarka Kata elődje volt Hajdú Péter ágyában, majd nem sokkal szakításuk után ismerkedett meg Földesi-Szabóval, akinek gyereket is szült.

10. Miss Bee

Somorjai Ilona az 1997-ben alakult Bestiák nevű lányegyüttes egyik tagja volt, akiknek Kozso egyengette az útjukat. Az együttes 2001-ben oszlott fel. Miss Bee egy évvel később a Zenith énekesnője lett, majd a Too Close és a Smile együttes tagja. 2006-tól a Tomcat Band, a Society Six and Sirens és a No Stress Bandben is énekelt, de egyik sem hozta meg számára azt a sikert, amit annak idején a Bestiák.

11. Geszler Dorottya

Az 1989-es Miss Hungary harmadik helyezettje ugyanebben az évben kezdett el a Magyar Televíziónál dolgozni. 1994-ben a Táncdalfesztivál, az Eurovíziós Dalfesztivál, majd 2007-ben a Miss Universe Hungary műsorvezetője volt. A médiában még 2007-ben is elég felkapott volt, azóta viszont eltűnt a köztudatban.