Rihanna és Chris Brown kapcsolata hét év alatt gyakorlatilag mindent látott már. A nagyon fiatalon megismerkedő, összejövő, veszekedő, verekedő és szakító egykori pár viszonya jelenleg a mai napig nem tiszta teljesen, ezért is áldásos a Gawker tevékenysége, aminek köszönhetően nyomon követhetjük a két énekes kapcsolatának minden fázisát.

2005: Terhességi szakasz

A Vibe Awardson a 17 éves, évről évre egyre kurvásabb Rihanna lépett fel Teairra Marí társaságában, majd bemutatták a nagyközönségnek az akkor még csak 16 éves Chris Brownt. Szemtelenül fiatal mindenki ezen a videón, na.

2006: Az együtt lógási szakasz

Viszonylag kevés dokumentált anyag létezik róluk 2006-ból, de a Nickelodeon Kid's Choice Awardsán készült képről például jól látszik, hogy szoktak együtt mozogni, de még akár egy laza flörtöt is mögé lehet képzelni a későbbiek ismeretében.

2007: A közös cuki dalok szakasza

Rihanna igazi áttörésének évében került sor az MTV Video Awards történetének egyik legjobb performanszára, ahol az énekesnő Chris Brownnal közösen adott elő egy montázst kettejük dalaiból. Ami még ennél is fontosabb, hogy Brown 18 éves lett, Rihanna pedig részt vett az órási bulin is, ahol ezt ünnepelte meg. Ekkor indultak meg a pletykák is róla, hogy valami komolyabb van a háttérben.

2008: Testvéri szakasz

Valamit ki kellett találniuk, hogy nyilvánosan is állandóan együtt lehessenek, de mellé ne kérdezze őket mindenki a nemi életükről, ezért a masszív tagadás útjára léptek. A nyilvánosság előtt két dolgot hangoztattak folyamatosan: az egyik, hogy milyen fasza dolog egyedülállónak lenni, illetve hogy az ő kapcsolatuk családias, és testvérként tekintenek a másikra.

Mint kiderült, olyan testvérekként, akikkel dugni is szabad. Az év vége felé Brown már meglebegtette, hogy már nagyon közel kerültek egymáshoz

2009: A legrosszabb szakasz

Egy ideig az R&B királyi párjaként hivatkoztak rájuk, de februárban Rihanna kitett magáról egy képet, amin egy Grammy utáni nagyon keményen sikerült veszekedés fizikai nyoma voltak láthatók.

Rihanna azt próbálta számon kérni Brownon, hogy mégis miért kap erősen szexuális tartalmú SMS-eket a menedzserétől, Tina Davistól.

Természetesen szétmentek ezek után, Rihanna hazautazott Barbadosra pár barátjával, Brown pedig Virginiába utazott az édesanyjához feltöltődni. Később rendbe akarják hozni a dolgaikat, de a kibékíthetetlen ellentétek miatt annyiban marad a dolog, hogy Brown végül nem kap börtönbüntetést is.

Elég neki az is, hogy a közvélemény egybehangzó gyűlölete miatt minden létező szponzor elpártolt tőle.

Chris Brown augusztusban Larry Kingnél mondta el, hogy még mindig szereti az énekesnőt, ennek azonban a távolságtartási végzés miatt nem tud hangot adni.

2010: Útkeresési szakasz

Amíg Brown fekete bárányként tengette napjait, Rihannát nagyon megpróbálták összehozni kollgéjával, Drake-kel. Az énekesnő bevallotta, hogy vonzódott az énekeshez, de félt. “Nagyon zavaros időszaka volt az életemnek. Senkivel és semmivel nem akartam túlzottan szoros kapcsolatot akkoriban” - mondta Rihanna. Helyette még ebben az évben összejött a Los Angeles Dodgers baseballozójával, Matt Kemppel. “Van egy pasim. Nagyon boldog vagyok. Kaotikus életem van, de a nap végén nyugalom vár. Eszemnél tart, hogy beszélhetek hozzá és a családomhoz” - nyilatkozta lelkesen. Ennek ellenére nem lett hosszú életű a kapcsolat, még év vége előtt szétmentek csendben.

2011: Az incselkedési szakasz

Rihanna megszüntette a távolságtartási végzést, aminek köszönhetően ismét egy légtérben tartózkodhatott vele Chris Brown, már amennyiben nem molesztálja és idegesíti őt. Ettől függetlenül nem találkoztak gyakran, viszont egy ideig az ő online élt magánéletüktől volt hangos a Twitter. Először az volt a hír, hogy elkezdték egymást követni, majd teljesen privát üzeneteket tettek ki egymásnak, néha veszekedve, néha szexre utalva. Ezt egy idő után már a saját rajongóik is megunták, Brown pedig törölte magát.

2012: Fogalmunk sincs, milyen szakasz

A celebvilágot jelenleg az tartja lázban, milyen kapcsolatban áll egymással Rihanna és Chris Brown. Egyrészt nyilnánosan is szeretik egymás dalait, ráadásul mindketten elmondták, hogy nem zárják ki a további közös munkát. Aztán Rihanna majdnem-pasija, akit talán most tényleg a pasija, fejbe dobta egy üveggel Brownt, akit még meg is vertek, Rihanna pedig annyira megsajnálta a férfit, hogy a hírek szerint az egész estét együtt töltötték, az énekesnő pedig vigasztalta őt.

A balhé pontos hátteréről, és a vigasztalás pontos forgatókönyvéről sem tudni sokat, de mi már nagyon izgulunk, mi lesz a következő szakasz. Idő közben egyre több a sérülés a sztorikban, Rihanna testőrei nemrég egy fotóst vertek meg, Brown és Drake harca pedig annyira lázba hozta a világot, hogy 1 millió dollárt kapnak érte, ha a ringben fejezik be.