Micaela Schaefer hónapok óta keményen dolgozik azon, hogy minden róla szóljon. Legutóbb már nem is villantott, hanem csak simán teljesen pucér volt egy berlini villamoson. Közben a következő erotikus naptárát fotózta több száz lufiba burkolózva.

A blézeréből majdnem kiugorva tapsikoló Angela Merkel és a Nationalelf után jelenleg Németország legfontosabb popkulturális exportcikke Micaela Schaefer erotikus modell, aki hónapok óta keményen dolgozik azon, hogy mindenki megjegyezze a nevét.

Legutóbbi húzása volt a legegyszerűbb. Az egyébként szinte folyamatosan villantó modell ráunt a villantósdira, és nemes egyszerűséggel teljesen meztelenül szállt fel egy berlini villamosra. Ezután persze végigvillantotta egész Berlint, mert jó erotiksu modell létére neki is van meztelen naptára, aminek a 2013-as kiadását már el is készítette. Pucérkodott lufikba burkolózva a Brandenburgi kapu előtt, és a levegőben is meztelenkedett egy kicsit.

Idén márciusban robbant be, akkor még egészen sok ruhát hordott, például egy premieren ki kellett vennie a mellét a testhezálló kezeslábasából ahhoz, hogy felhívja magára a figyelmet.

Áprilisra rájött, hogyha átlátszó ruhát vesz fel, akkor nem kell kivennie a mellét a ruhából, anélkül is látják a fotósok, úgyhogy áttért az átlátszó ruhákra.

Szerencsére, májusban is tudott újat mutatni. Akkor a Men In Black 3 német premierjén jelent meg alkalomhoz illően mindössze néhány tekercs filmbe burkolózva . Biztosan ott volt az eseményen Will Smith és a film többi szereplője is, de Schaefer annyira ellopta a műsort ezzel az öltözékkel, hogy róluk alig készült kép.

Egy hónappal később, júniusban már lehetett érezni, hogy minden mindegy alapon öltözködik, vagyis inkább vetkőzik. Akkor a német fociválogatottat támogatta úgy, hogy a mellét befestette focilabdának, a fenekébe pedig egy német zászlót dugott .

A gyors pályaívet végignézve nem is akkora különlegesség, hogy meztelenül mászkált Berlin utcáin.