A Spice Girls 1997-ben adta ki utolsó lemezét, ezután már csak egy bestofra futotta. Most 15 év után összeálltak, hogy elkészüljön a zenekarról szóló musical. Most, hogy újra együtt álltak egymás mellett, nézzük meg melyikükből lett a legjobb nő! Ki, mikor volt jobb régen vagy most?

Emma Bunton

Ő a legfiatalabb tag a zenekarban, most 36 éves, vagyis a Spice Girls idején alig volt húsz. A Baby Spice nevet kapta, és kislányos bájjal próbálta levenni a lábairól a rajongókat. A kétezres évek közepén kinyomott három lemezt, de ezek igen haloványak voltak. Leginkább úgy tartotta magát az emberek emlékezetében, hogy különféle brit tehetségkutatókban vállalt zsűrizést. Egyébként 2000 óta Jade Jones zenésszel él, két gyerekük van, tavaly eljegyezték egymást. Ő szürkült be a leginkább a hétköznapokba a tagok közül.

RégenMost

Geri Halliwell

A Spice Girlsben Ginger Spice névre hallgatott. Talán az ő figurája volt a legkevésbé kitalálva, hiszen míg a többiek viszonylag jól körvonalazható karaktereket hoztak, addig Halliwellre nagyjából a dögös vörös szerep jutott. Ő a legidősebb zenekari tag, most 39 éves, és ő volt az első, aki kiszállt, hogy szólókarrierbe kezdjen. Nem vörösen, hanem szőkén. Nála beszélhetünk a legnagyobb szólóban elért sikerről, de mára ő is teljesen eltűnt a szüllyesztőben. A 2001-es Scream If Yo Wanna Go Faster lemeze volt a három lemeze közül a legsikeresebb. A Spice Girlsből való kiválása után nagyon sokat fogyott, a dögös vörösből szálkás szőke lett.

RégenMost

Melanie Brown

A zenekarban a Scary Spice nevet kapta a második legfiatalabb tag. Hát, lehet, hogy Mel B, ahogy leginkább ismerik az emberek merészen öltözködött, de az, hogy ijesztő lett volna, mint ahogy arra a neve utal, az nem mondható el. A Spice Girls után próbálkozott két lemezzel, de inkább hasonló karriert futott be, mint Victoria Beckham, csak kicsiben. Stephen Belafonte producer oldalán éli az életét, mostanában éppen alaposan kigyúrta magát.

RégenMost

Melanie Chisholm

A 90-es években csak simán Mel C-ként futott a Spice Girlsben kapott neve miatt, és ezt nem is tudta letörölni magáról. Most 37 éves, néhány hónappal idősebb Victoria Beckhamnél. Természetesen a Spice Girls után ő is szólókarrierbe kezdett, és ugyan ő egyelőre a legtermékenyebb, de igazán sosem futott be, két kisebb slágerre futotta. Összesen hat lemezt készített. A Spice Girlsben ő volt a fiús tag, Sporty Spice. A szólókarrierje alatt rendes imidzsváltáson ment keresztül, ma már nem mackónadrágban és futócipőben megy mindenhova, hanem próbál minél nőiesebb lenni.

RégenMost

Victoria Beckham

Na, ő az, aki gyarkorlatilag átmentette a Spice Girlsben hozott karakterét, vagy tényleg magát adta a mesterséges zenekarban. Posh Spice volt, vagyis nagyjából a zenekar elegáns, sikkes tagja. 2001-ben volt egy lemeze, de a következőt már félúton lefújta inkább, és annak szentelte helyette az életét, amiről ma mindenki ismeri: David Beckham felesége lett. Na, meg persze nagyon fontos divatipari szereplő. A zenekarral hozott ismertséget messze ő lovagolta meg a legjobban, más kérdés, hogy nem a zenében helyezkedett el, hanem nagyjából megteremtette a focistafeleség fogalmát.

RégenMost