Tom Cruise-tól elválni jó

2012.07.03. 19:27
Nicole Kidman harminchárom évesen elvált Tom Cruise-tól, azóta szárnyal karrierje, és magánélete is boldoggá teszi. Katie Holmesnak van kit követnie.

Katie Holmes nagy előd, Nicole Kidman példáját (is) követte azzal, hogy 33 évesen szakított a most 50 éves férjével, Tom Cruise-zal. (Meglepődtek? Vannak, akik nem.) Bár a válóper valószínűleg hosszúra fog nyúlni, az biztos, hogy az immár gyűrűtlenül mutatkozó színésznő visz magával néhány dolgot a házasságából, aminek hosszú távon is örülni fog.

tk3s holmes070212 13
Fotó: T/x17Online.com / Northfoto

Szép és jó

A legfontosabb nyilván a közös gyerekük, Suri, akit reményei szerint Cruise nélkül nevelhet a jövőben. Másrészt sztárszínész feleségeként kialakított egy elit ismeretségi kört, és hacsak Holmes titokban nem egy szociopata, ezt nem fogja elveszíteni a válás után sem.

A celebpajtiknak egyébként sokat köszönhet: férje révén ismerte meg például Victoria Beckhamet, aki megtanította öltözködni (Aztán összekaptak, részben a szcientológia miatt. Talán most kibékülnek.). A színésznő ugyanis egy bájos barna nő, de 2005 előtt elég sokszor jelent meg tramplisan, valahogy nem talált egy normális stylistot sem.

Katt a képre a teljes alakos változatért!
Katt a képre a teljes alakos változatért!
Fotó: Photojim Smeal/beimages / Northfoto

Házasságuk évei alatt színházban is kipróbálhatta magát, és számos reklámfelkérést kapott, 2008-ban pedig Jeanne Yang stylisttal saját divatmárkát alapított. Előtte sem volt csóró – gazdag és befolyásos szülők gyereke –, de vagyona mára végképp hatalmasra nőtt, így anyagi érdeke egyáltalán nem fűződik a váláshoz. (A TMZ szerint egyébként is kötöttek házassági szerződést.)

Kidmannek bejött

Tom Cruise előző felesége, Nicole Kidman 2001 augusztusában vált el a férfitől. Szeptemberben már a Moulin Rouge premierjein mosolygott, a film elképesztő közönségsiker volt. Ezután jött a Más világ, ezt a filmet is szerették. Mindkettőért rengeteg díjra jelölték, egy részüket meg is kapta. És ezek még csak a rögtön ezután jött bemutatók, pedig a válás óta a karrierje gyönyörű: eljátszotta Virginia Woolfot Az órákban, szerepelt Lars von Trier Dogville-jében, Anthony Hopkinsszal a Szégyenfoltban, és számos egyéb sikeres filmben (itt a teljes lista). 2004-ben a Chanel No. 5 arca lett, egy háromperces reklámfilmmel 12 millió dollárt keresve, amely a legjobb percdíjú színésszé tette. 2007-ben a Nintendo kérte fel népszerűsítésre.

tk3s xposure 15032012 xpusambb1 0505 (1)
Fotó: Xposurephotos.com / Northfoto

A karrier mellett a magánélete is szépen alakult: randizgatott Lenny Kravitzcel, Robbie Williamsszel, 2005-ben pedig megismerkedett Keith Urban countryzenésszel. 2006-ban összeházasodtak, két évvel később megszületett első lányuk, Sunday Rose Kidman Urban. 2010-ben jött világra második gyerekük, Faith Margaret Kidman Urban.