Könnyen lehet, hogy az idei nyár slágere nem a villantás, hanem a vizes póló lesz. Az elmúlt néhány hétben három olyan hírességtől is láttunk ilyet, aki korábban nem mutogatta különösebben a melleit. A legnagyobb ász Kate Upton köztük, de kérdés, hogy lenyomják-e őt a kihívók: Jessica Biel és Bar Refaeli?

Kate Upton néhány héttel ezelőtt, június közepén indította útjára az új nyári trendet, hogy hírességek vizes pólóban mutatják meg az egyébként nem nagyon mutogatott mellüket. Uptonnek voltak már korábban szexi sorozatai, de a GQ-nak minden eddiginél merészebben megmutatta a testét. Az anyagot Terry Richardson készítette, akit annyira megihletett a modell, hogy egy reklámfilmet is forgatott a róla a fotózás alatt.

Upton vizes pólóban előbukkanó mellbimbója után egy héttel jött Jessica Biel, aki eddig mindig nagyon visszafogott volt, sosem voltak különösebben provokatív fotósorozatai. A róla készült legutóbbi képeken viszont magához képest viszonylag laza volt. Nem stúdiófotókról volt szó, hanem arról, hogy Puerto Ricóban fürdött egyet a tengerben.

Amihez a fenekébe kicsit bevágó csíkos bugyit vett, valamint egy fehér O'Neill szörfös felsőt. A képeken viszont nem szörfözik, úgyhogy valószínűleg a leégés ellen vagy valami hasonló okból vett fel magára pólót. A lényeg, hogy Justin Timberlake barátnője adott plusz egy okot arra, hogy miért lehet irigykedni Timberlake-re, valamint csatlakozott a pólóban villantók táborához.

A sorban a legújabb Bar Refaeli, aki mostanában egyre többet mutat magából, de mindig gondosan ügyelve arra, hogy ne túl sokat. Jellemzően a saját márkájának reklámjaiban látható igen kevés ruhában. Egy korábbi reklámjában teljesen meztelen volt, de gondosan nem mutatott semmit a fenekén és a melle oldalán túl. Legújabb reklámjában viszont tangában és pólóban úszik egy medencében.


Bar Refaeli Under Me Commercial by EgotasticMedia

Kinek áll legjobban a vizes póló?

Amikor kiszáll, akkor minden eddiginél jobban megmutatja a mellét, pedig korábban többször pózolt már meztelenül. Eddig viszont mindig ügyesen eltakarta magát. Az új trend létezését Selena Gomez legutóbbi reklámja is alátámasztja . A fiatal énekesnő a parfümjéhez készített olyan reklámot, amiben vízből bukkan elő, és szexin lefolyik rajta a víz. Viszont gondosan ügyelt arra, hogy a villantásig azért ne jusson el a jelenet.

Mindenesetre alig várjuk, hogy júliusban dübörögve beinduljon a nyár, és naponta kapjuk a híreket a vizes pólóban villantó hírességekről.