Szabó Győző nem elég, hogy végighaknizta a teljes magyar médiát könyvével, amelyben elmeséli milyen fasza gyerek, aki képes volt leállni a drogokról, a napokban sikerült elérnie a történelmi mélypontot az Aktív adásában, ahol szájában és orrában nyúlkált egy gyógyító. A sokak szerint tehetséges, mások szerint ripacs Szabó igazi polihisztor, amihez nyúl, az sikeres lesz.

Szabó 1970. július 7-én született, és a sok hetes számnak nagy jelentőséget is tulajdonít. A nyírbátori srác 14 évesen került fel Budapestre, ahol a kisképzőbe járt, és koleszban lakott. Elmondása szerint míg a többiek boldogan tekerték a spanglit, ő csak sörözött. Valamit tudhatott, mert bekerült a  Kézpzőművészeti Főiskolára, ahol grafikusként végzett, de végül csapos lett a '80-as évek kulthelyén, a Tilos az Á-ban.

Vajdai Vilmossal gyorsan meg is alapították a Tilos az Á performance színházat, melyet a Táp színház elődjeként tartanak számon.

1993-tól a Katonába szerződött, annak ellenére, hogy sosem járt a Színművészetire. 2004-ig ott játszott, ám Zsámbéki nem nézte jó szemmel az életvitelét, ezért távozásra szólította fel.

Valószínűleg nem ismerte volna meg a szélesebb közönség, ha Herendi Gábor nem szerződteti a Valami Amerika egyik főszereplőjének, mely egyben drogos élete végét is jelentette. Egy hónapig feküdt a pszchiátrián, Csernus kezelte ki súlyos politoxikomániájából. Szabó a fűtől a heroinig mindent magába tolt, amit talált, de sikeresen leküzdötte az illegális drogok iránt tanúsított szenvedélyét, és azóta csak iszik.

A Valami Amerika után jött a Kontroll, aztán a Magyar Vándor, 2006-ban bevállalta az Egy bolond százat csinál főszerepét, majd Christopher Lamberttel szerepelt a Metamorfózisban. A jobb szerepek után azért sikerült elvállalnia egy Koltai-filmet, a Megy a gőzőst, majd a Litkai jegyezte Buhera Mátrixot. 2008-ban az Ötvös Csöpi sorozat felélesztésével készült a Zsaruvér és csigavér 3: A szerencse fia. 2012-ben azért a Barátok köztben is kapott egy rövid szerepet, de erre mondják, hogy kellett a pénz.

Eközben a Szeret, nem szeret villám-szappanoperájában Oroszlán Szonjával voltak viccesek, akivel persze összehozták, de a mai napig állítja, hogy nem volt köztük semmi.

Mielőtt abszolút leírták volna, gyorsan bevállalta a Beugrót is. Igazi reneszánsz ember ő, látvány- és díszlettervezőként is jelen van a színházi szcénában, emellett táncolt Bozsik Yvette darabjaiban, képeit többször kiállították, és több zenekarral is próbálkozott.

Utazásain fotózik is, amiről jó érzékkel Supertravel címmel könyvet is írt, melyet hamar elkapkodtak a Szabó-rajongók.

A nők jöttek és mentek

Szabó nem veti meg a női nemet, életébe ki-bejártak a csajok, emellett két házasságot is abszolvált, két gyerekkel, ahogyan ezt kell. Első feleségétől Bori nevű lánya született  - könyvét egyébként miatta írta - 2007- óta azonban nem ő neveli. Aztán jött Rezes Judit, akitől egy fia született, 2010 november elsején. Mivel kétszer távozott egy bőrönddel, úgy érezte szüksége van egy legénylakásra is. A IX. kerületi hatalmas teraszos lak mellett egy tatai horgásztanyát is vett magának. Meglepő módon nügyeiről nem sokat tudni, legalábbis sosem írtak róla a lapok.

Motor-sport

Szabó súlyingazodása sokszor téma volt, 2005-ben bokszolni kezdett, hogy leadja a felesleget  2009-re aztán megint 100 kiló fölé került,így edzeni jár, hogy leadja feleslegét.

A macsóság kötelező kelléke a motor, Szabó imád motorozni, motorjait kétévente lecseréli,és bár 2005-ben meg kellett műteni a vállát, egy baleset miatt, azóta is motorral jár. Bármilyen extrém sportot szívesen űz, bár a siklóernyőzést már abbahagyta, de helyette búvárkodik. Rendszeresen nyaral Toscanában ahová ha teheti motorral ugrik le, de látták felbukkanni Egyiptomban egy búvárbázison is. Gyakorlatilag minden földrészen megfordult, elmondása szerint imád egyedül utazni, mert az megnyugtatja.

A polihisztor természetesen jól is főz, imádja az olajokat, sőt nemrég egy főzőiskolába is beiratkozott, hogy csiszolja tudását.

Szabó ügyesen használja a médiát, bár most láthatóan elvetette a sulykot, amin Hajdú ki is akadt. A színész a Frizbiben mondta volna el jó pénzért, hogy hogy is volt a drogokkal, de előtte két nappal ugyanazokat a sztorikat elmesélte a Morning Show-ban is. Ha ezen a két helyen nem hallották volna, maradt még épp elég, áprilisban új könyvéről szólt minden.

Mostanra eljutott odáig, hogy képes az Aktívban bemutatni milyen arckezelésre jár, hogy megőrizze fiatalságát.