Habár a modell azt állítja, egy benzinkútnál állt a BMW-vel, amikor az a fotó készült, amin bal kezével a kormányt fogja, a jobbjával meg egy kutyát tart az ölében, a kilométeróra a maga ötven-ötvenötével mást mond.

"Ne fárasszatok már, könyörgöm" - így nyitott a glammodell, amikor arról az általa szombaton, a Facebookon közzétett fotóról kérdeztünk, amin egyrészt meztelennek látszik, másrészt nem lehet tudni, be van-e kötve, ezt néhány követője is felvetette. A kép mellé Bódi csak annyit írt, hogy barátnőivel megérkezett Siófokra, és mennek a Ezittnemareklámhelye étterembe vacsorázni. A felmerülő kérdésekre Bódi persze gyors magyarázatot adott, hogyaszondja:

"Egy, be voltam kötve, kettő, volt rajtam ruha, egy pánt nélküli ruha, ami vicces módon nem látszik, három, nem vezetés közben van, hanem éppen állok egy lámpánál, ennyi. Nem forgalomban van, nem mozog a kocsi, ebből ne legyen már világszenzáció, mert abszolút nem reális. Akkor érkeztünk meg Siófokra, megálltunk egy kútnál, és a kutya átugrott az ölembe, amíg az anyukája kihúzta a szemét a tükörben, ennyi. Addig az én ölemben ült a kutya, így készült a kép."

A magyarázat persze jól hangzik, és akár még hihető is lenne, ha a - feltehetően - BMW 645 CI kilométerórája nem látszódna a képen. Merthogy ez egészen mást mutat, egészen pontosan azt, hogy a modell épp ötven-ötvenöttel hajtott a kép készültekor. Ölében az ebbel. Habár a KRESZ ezt így konkrétan nem tiltja, azt kimondja, hogy az, aki közúti forgalomban részt vesz, köteles úgy közlekedni, hogy "a személy- és vagyonbiztonságot ne veszélyeztesse, másokat közlekedésükben indokolatlanul ne akadályozzon és zavarjon." Hát, Bódinak nem sikerült, de legalább nem okozott balesetet.