A modell azt feltételezi, hogy valaki a nevében hívta fel Havas Henriket, aki videoblogján kiposztolta, hogy szerinte a modell bizony dubajozott. Bódi Sylvi érti, de nem szereti, hogy őt is felhasználják a Molnár Anikó-könyv reklámozásához. Ráadásul bordatöréssel fekszik otthon.

Havas Henrik a minap közölte videoblogján, hogy felhívta őt Bódi Sylvi, aki kikérte magának a rágalmakat, amikkel a tanár úr Molnár Anikóról szóló könyvében őt illette, hogy ugyanis a modell dubajozott. Bódi Sylvi nincs meglepődve, mégis szomorúan áll a történtek előtt, és eleinte nem akar az egészről beszélni, de végül aztán csak felhúzza magát annyira, hogy kifejtse véleménye szerint miről lehet szó.

Ki is az a Havas?

“Tegnap többen is felhívtak ezzel kapcsolatban, beszéltek valami videóról, amin Havas arról beszél, hogy én felhívtam. Már itt bukik az egész, hiszen soha életemben nem beszéltünk” – kezdi a Velvetnek. “Persze értem én, nekik a legfőbb céljuk, hogy eladják azt a könyvet. Korábban a Kedvessel akarták reklámozni, azt is megértem. Pontosan tudom, hogyan működik a könyveladás, ilyenkor mindenkit elővesznek, megpróbálnak felkapaszkodni.” Havas Henrik videoblogjában ugyanis azt állítja, Bódi Sylvi azzal hívta fel, a könyvben magára ismert, mint a Dubaiba járó ismert magyar prostituáltak mintapéldányára, és a telefonhívással lebuktatta magát.

Most viszont már tényleg úgy érzi, túlzásba vitték a dolgot. Elmondása szerint az egész családja ki van borulva, és bár nem nemhogy személyesen, hírből is alig ismeri Havast, mégsem tudja elképzelni, hogy kizárólag a könyve eladása érdekében erre vetemedne. “Igazából nem értem, hiszen amennyit a médiából láttam belőle intelligens ember” – mondja. – “Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy valamelyik rosszakaróm felhívta a nevemben. Amúgy meg se néztem az említett videót, nem is fogom.”

“Azt meg már végképp nem értem, hogy ezek tényleg azt hiszik, ennyire ostoba vagyok, hogy ha magamra ismerek az egyik karakterben, akkor még utána fel is hívom, hogy hisztizzek?” – kérdezi és hozzáteszi, hogy ez fáj neki a legjobban az egészben. – “Sokkal sokkal rafináltabb nő vagyok ennél. Modell vagyok, de ennyire azért nem vagyok buta.”

Mindent Kedvestől

Majd ismét azon mereng, hogy tulajdonképpen nem tudja, miért jó ez Havasnak, hiszen soha nem beszélt vele, viszont az már számtalanszor előfordult, hogy a nevével, képeivel visszaéltek. Kérdezzük, hogy olyan eset is volt-e amikből ezek a dubaji pletykák táplálkoznak, mire ő azt feleli, hogy soha nem volt titok honnan kapta ezt a sok mindent, hiszen Kedves Ferenc annak idején tejben-vajban fürösztötte.

“Autók, ékszerek… Hiszen mindenki tudja, hogy a Feri volt, hagyjuk már ezeket. Mindenki csak mutogatni, meg irigykedni tud, de arról fogalmuk sincs milyen munkáim vannak, vagy hogy mennyit dolgozok. Ráadásul mindenkinek ott a lehetőség, nekem tizenöt évembe került, hogy idáig jussak és igenis büszke vagyok rá.”

Bódy Sylvit ráadásul éppen párnák közt érte a sokk, mivel egy hétvégi wakeboardozás során rosszul esett, és eltört egy bordája. “Először nem is tudtam ki az a Havas, utána kellett nézzek, de aztán beugrott, hogy az a ősz, szemüvegrágó pasas. Nyilván most én is sorra kellett kerüljek, beletartozik az eladási procedúrába, de ez a könyv annyira nem hiányzott, és a fájdalmaim miatt még el sem tudok menni egy jót edzeni, hogy levezessem a feszültséget.”