Cristofel megcsináltatta első tetoválását, ami egyfajta tisztelgés The Rock előtt, aki a példaképe. Veronika még mindig hívogatja, készül a második videójára, de azt sem zárja ki, hogy visszatér a vendéglátóiparba.

“Ez olyan eldorádós, nem” - kérdezte első tetoválásának terveit nézve VV Cristofel, mi sajnos nem tudtunk erre választ adni neki. Az RTL Klubbal épp pereskedő reality celeb egyedül abban volt biztos, hogy olyat akar, mint az egykori pankrátor, jelenleg színész The Rocknak van, mert hogy ő a példaképe. Cristofel ábrájáról nem tudjuk pontosan, mi akar lenni, de szerencsére nem égtünk be, hiszen ő sem volt teljesen képben azzal, hogy esetleg jelent-e bármit is, annyi biztos, hogy baromi jól fog mutatni. Egyedül akkor borzongott meg egy kicsit, amikor kiderült, hogy a tetkó miatt hosszú hetekig nem szolizhat: “Ki leszek fehéredve, mint egy szipirtyó” – adott hangot félelmeinek, hozzátéve, hogy kicsit azért fél a tűtől is.

Szerencsére Cristofellel nem csak ennyi történt, borzasztóan pörögnek körülötte a dolgok: az általa már hivatalosan is csak könnyű testi sértést eredményezően megvert Veronika például a mai napig hívogatja: “Legutóbb három napja hívott fel, de többször is fel szokott, ha épp őszinte. Mondta, hogy beszéljük meg és béküljünk ki, de letettem, én nem beszélek vele. Nyolc hónapig hazugságban éltem mellette” – fakadt ki.

A karrierje is nagyszerűen halad, de erről már szisszegésekkel tarkítva beszélt, ugyanis elkezdődött a tényleges tetoválás, ami közben még pózolnia is kellett a mindenhova figyelő Cristofelnek. Annyit azért megtudtunk, hogy a szoláriumos melójának már vége, viszont a zumba oktatói karrierről nem tett le, csak kicsit elhalasztja, hiszen most fontosabb dolga is van: a nemrég elkezdett éneklés. “Készül az új klip, sokkal jobb lesz, mint az előző. Nem árulhatok el részleteket, de külföldön vesszük majd fel. Az előzőben a lányokkal volt a gond” – mondta a férfi, akinek arra is van magyarázata, hogy akkor mégis miért dugta meg az egyiket: “A medencés csajok már mások voltak, az első csajok nem tetszettek csak.” Legközelebb a zenét is más csinálja, mivel a szintén Való Világból indult Leonidasz már túl sok pénzt kért volna a második körért. Ennek ellenére elégedett a Kubai ritmussal: “Olcsó, de jó.”

A teljes felkarra készülő tetoválás eközben egyre csak fedte, minket pedig az érdekelt, várható-e további mű: “Talán kiegészítem, ezt, de többet semmiképp nem akarok. Nem tetszenek az agyontetovált emberek. Alkarra pláne nem csináltatok semmit, hiszen esetleg vendéglátózhatok is még” – vázolta fel a lehetséges jövőjét.