Ő lehet Tom Cruise következő felesége

2012.07.19. 17:52
Yolanda Pecoraro huszonhét éves, szép és szcientológus. Egyes források szerint ő lehet Tom Cruise következő felesége. Minden esélye megvan rá.

Tudja ön, kicsoda Yolanda Pecoraro? Ha nem, nem baj, eddig mi sem ismertük, a Daily Mail viszont bennfentes forrásra hivatkozva azt írja, ő lesz Tom Cruise következő felesége. Szerintük tökéletes választás lenne, hiszen szép, szcientológus, és korábban randevúztak is.

Margery Wakefield, egykori szcientológus a National Enquirernek azt jósolta, Cruise legközelebb az „egyházon" belül fog házasodni, erre pedig nincs is jobb jelölt, mint Pecoraro, akinek szülei is szcientológusok, így már tinédzserkora óta a színésznek megfelelő szellemiségben nevelkedett. Andrew Morton nem hivatalos Cruise-életrajza szerint 2004-ben, egy spanyolországi szcientológiai központ megnyitóján már találkoztak, ekkor pedig a színész beleszeretett.

110709035
Fotó: Barry King / Europress / Getty

Pecoraro most Kaliforniában él, és úgy nyilatkozott a National Enquirernek: „Igen, ismertem és még mindig ismerem Tom Cruise-t. És nem, sem házas, sem menyasszony nem vagyok." Saját forrásra hivatkozva azt is írják, hogy a színész maga fizetett néhány drága tanfolyamot a nőnek, és hogy a szcientológusok mindent meg fognak tenni azért, hogy a Tom Cruise-Katie Holmes válóper a lehető legkevesebb kárt okozzon az „egyháznak".

„Gyorsan meg akarják mutatni, hogy Tom máris túllépett a dolgon, új felesége pedig gyönyörű, és meggyőződéses szcientológus. Amennyiben az egyház úgy akarja, hogy ő legyen Tom következő felesége, biztosan azt is akarnák, hogy gyorsan teherbe essen. Így gyorsan átköltöztetnék egy Beverly Hills-i palotába, miközben a baba már úton van. És akkor nem kétséges, hogy [Pecoraro] azt fogja tenni, ami az egyháznak jó."

Ki a fene ez a nő?

Yolanda Pecoraro 27 éves színésznő (pont, mint Katie Holmes, amikor megismerte Cruise-t), bár előbbi határozottabban állítható róla, mint utóbbi, kivéve, ha karriernek nevezzük a bikinis csaj és a szexi barna hajú nő jellegű szerepeket. Anyja nicaraguai, apja olasz, innen az egzotikus külseje. Az önéletrajzában megosztott képességei között szerepel a spanyol, brit és brooklyni akcentus, illetve az improvizációs készség. Az ő karrierjére is ráférne némi segítség, na. (Cruise vajon miért mindig csak színésznők közül válogat? Eddig három neje volt, Mimi Rogers, Nicole Kidman és Katie Holmes, mind azok.)

dondeestasyolanda
Fotó: yolandap.com

Sem honlapja, sem wikipediás oldala nem árul el róla sokat, valószínűleg azért, mert nincs mit. Baráti körében azonban számos befolyásos szcientológus van (többek közt a Hubbard-család tagjai), illetve értük is rajong – lájkolta például Laura Prepon oldalát is a Facebookon. Szóval a jelek szerint a világ semmit sem tudott róla azelőtt, hogy hírbe hozták volna Cruise-zal.