Yolanda Pecoraro huszonhét éves, szép és szcientológus. Egyes források szerint ő lehet Tom Cruise következő felesége. Minden esélye megvan rá.

Tudja ön, kicsoda Yolanda Pecoraro? Ha nem, nem baj, eddig mi sem ismertük, a Daily Mail viszont bennfentes forrásra hivatkozva azt írja, ő lesz Tom Cruise következő felesége. Szerintük tökéletes választás lenne, hiszen szép, szcientológus, és korábban randevúztak is.

Margery Wakefield, egykori szcientológus a National Enquirernek azt jósolta, Cruise legközelebb az „egyházon" belül fog házasodni, erre pedig nincs is jobb jelölt, mint Pecoraro, akinek szülei is szcientológusok, így már tinédzserkora óta a színésznek megfelelő szellemiségben nevelkedett. Andrew Morton nem hivatalos Cruise-életrajza szerint 2004-ben, egy spanyolországi szcientológiai központ megnyitóján már találkoztak, ekkor pedig a színész beleszeretett.

Pecoraro most Kaliforniában él, és úgy nyilatkozott a National Enquirernek: „Igen, ismertem és még mindig ismerem Tom Cruise-t. És nem, sem házas, sem menyasszony nem vagyok." Saját forrásra hivatkozva azt is írják, hogy a színész maga fizetett néhány drága tanfolyamot a nőnek, és hogy a szcientológusok mindent meg fognak tenni azért, hogy a Tom Cruise-Katie Holmes válóper a lehető legkevesebb kárt okozzon az „egyháznak".

„Gyorsan meg akarják mutatni, hogy Tom máris túllépett a dolgon, új felesége pedig gyönyörű, és meggyőződéses szcientológus. Amennyiben az egyház úgy akarja, hogy ő legyen Tom következő felesége, biztosan azt is akarnák, hogy gyorsan teherbe essen. Így gyorsan átköltöztetnék egy Beverly Hills-i palotába, miközben a baba már úton van. És akkor nem kétséges, hogy [Pecoraro] azt fogja tenni, ami az egyháznak jó."

Ki a fene ez a nő?

Yolanda Pecoraro 27 éves színésznő (pont, mint Katie Holmes, amikor megismerte Cruise-t), bár előbbi határozottabban állítható róla, mint utóbbi, kivéve, ha karriernek nevezzük a bikinis csaj és a szexi barna hajú nő jellegű szerepeket. Anyja nicaraguai, apja olasz, innen az egzotikus külseje. Az önéletrajzában megosztott képességei között szerepel a spanyol, brit és brooklyni akcentus, illetve az improvizációs készség. Az ő karrierjére is ráférne némi segítség, na. (Cruise vajon miért mindig csak színésznők közül válogat? Eddig három neje volt, Mimi Rogers, Nicole Kidman és Katie Holmes, mind azok.)

Sem honlapja, sem wikipediás oldala nem árul el róla sokat, valószínűleg azért, mert nincs mit. Baráti körében azonban számos befolyásos szcientológus van (többek közt a Hubbard-család tagjai), illetve értük is rajong – lájkolta például Laura Prepon oldalát is a Facebookon. Szóval a jelek szerint a világ semmit sem tudott róla azelőtt, hogy hírbe hozták volna Cruise-zal.