Az angolokon kívül még a kutya sem ismeri, ezért a jól bevált módszerhez, a villantáshoz nyúlt Rebecca Ferdinando. A feltörekvő exmodell és színésznő a Batman: Felemelkedés premierjén mutatta meg formás melleit.

Rebecca Ferdinandóról azt kell tudni, hogy lehetett látni a mellét az új Batman-film, a Felemelkedés premierjén. A melleket az alábbi képeken meg is tekintheti, a magyar mozinéző számára ismeretlen, villantós színésznővel pedig alább ismerkedhet meg behatóbban.

A szőke brit színésznő a Wikipedia szerint 1985-ös születésű és London Enfield városrészében született. Előbb a Sylvia Young Theatre Schoolban, majd a Middlesex Egyetemen tanult színészetet, de már gyerekszínészként is foglalkoztatták egyes brit sorozatokban (Holby városi kórház, The Last Detective, A néma szemtanú). Amint betöltötte a 18-at, modellkedni is kezdett, és műsorvezetőként is bemutatkozhatott a 173 centi magas színésznő.

Az Imdb.com szerint statisztált az X-Men: Az elsők mozifilmben is, de láthatjuk jövőre a Saving Santa című karácsonyi moziban, amint egy elf szerepében parádézik. És ha már Batman és villantás, akkor itt megnézheti a többi premieren elkövetett testrészmutogatást is.