Számos ismert nőről lehet tudni, hogy mellbimbó-piercinget szúratott magának. Legtöbbször onnan derül ez ki, hogy büszkén mutogatják áttetsző pólóban, vagy fotózáson. Összeszedtünk néhányat, nézzék meg!

Pixie Geldof, Bob Geldof közepesen hányatott sorsú lánya – aki hol zenei karriert akar, hol meg mégegy nyúlszőr sapkát – számos elődjét példának véve nem szégyelli a bal mellbimbójába ültetett fémet. Vagy erőt vett magán, mint Tatár Csilla a nyúliszonyon, mindenesetre topless strandolt Ibizán. Amúgy a barátaival múlatja ott az időt. A képre kattintva ez nem fog látszani, az Egotastic sorozatának többi eleme viszont igen, úgyhogy hajrá. Utána masszív múltidézés jön, híres csöcsökkel, stay tuned.

A kezdet kezdete

Emlékeznek még minden patkoltbimbó-villantások ősanyjára, Janet Jackson napkeltéjére? Az énekesnő és Justin Timberlake a harmincnyolcadik Super Bowlon adtak műsort a houstoni Reliant Stadiumben, félidőben, amikor az énekesnő mellvédjét Timberlake leszakajtotta, így világhírűvé téve a napocskás bimbóékszert.

A celebnők történetében még számos alak akad, aki hasonlóra adta a mellét. Ott van például Rihanna, aki bár borzasztóan szereti a fenekét mutogatni, topless azért ritkán látható. A villantás azért neki is sikerült: utazzunk vissza együtt 2009-be, egészen pontosan szeptember 16-ára, amikor az énekesnő a New York-i Da Silvanóban járt, az alább látható öltözetben. Rendezői bal bimbó érdekes.

Ha már énekesnők: Christina Aguilera egyszer arról nyilatkozott, hogy tizenkét piercingje volt (igen, ott is), amelynek nagyját már kiszedte. Egyet azonban meghagyott: azt, amely a jobb mellbimbóját ékítette. Alábbi képünk a bizonyíték, hogy az az egy tényleg ott maradt. Bónusz: ha jobban szerette a fekete hajú Aguilerát, kattintson a fotóra, ott várja önt teljes mellszélességgel.

Meg kell említenünk Candice Swanepoelt (ha önben is mindig kétségek ébrednek a Victoria's Secret modell nevének kiejtését illetően, ide kattintson) is, aki bár munkája miatt kénytelen gyakran eltávolítani a piercinget, azért ott van az. Seth Sabal lőtt róla egy látványos sorozatot, amelynek bizonyító erejű csúcsfotóját a képre kattintva óriási méretben tekintheti meg.

Egyébként nem ő az egyetlen modell, akinek láthattuk már a szegeccsel illetett mamilláját: Lara Stone-t is fotózták már így, például a Love magazinnak. A konstansan riadt, olykor kimondottan agresszív arccal rohangáló modell egy másik (hippisebb) pillanatát a képre kattintva tekintheti meg.