McKayla Maroney az Egyesült Államok egyik sikeres tornászlánya nem az aranyérmével lett híres az olimpián, hanem azzal, hogy egyik számában nagyon nem örült az ezüstnek, fintorogva vette át. Azóta persze képes magán röhögni, és azon, hogy mémmé vált, ráadásul nem is olyan savanyú általában, mint az elhíresült képeken.

Az Egyesült Államok egyik sportolója, a mindössze 16 éves McKayla Maroney tornász nem azzal híresült el, hogy nyert egy aranyat csapatban, hanem azzal, hogy második lett ugrásban.

Az ezüstérmet sok társához hasonlóan rossz kedvvel vette át, de Maroney annyira fintorgott az átadón, hogy hamar mém is lett belőle.

Pedig a fiatal sportolónő kifejezetten szórakoztató és felszabadult ettől a képtől eltekintve, legalábbis erre engednek következtetni a róla készült képek és videók. A legutóbbi felvételen például a csapattársait tanítja a dougie nevű riszálós táncra, ami néhány hónappal ezelőtt Kate Uptonnak köszönhetően terjedt el robbanásszerűen.

Maroney elég jól begyakorolta a mozdulatokat, ráadásul versenysportolóként igazán könnyedén elő is tudja adni a táncot.

De reagált már arra is, hogy mém lett belőle. A képekkel alaposan dokumentált Twitterére töltött fel nemrég egy képet, amin két barátnőjével elégedetlenkedik a tőle megszokott grimasszal fürdőköpenyben azon, hogy zárva van a medence. A lazaságát jellemzi, hogy arról is töltött fel képet, hogy szintén egy csapattársával felmásztak az olimpiai faluban található olimpiai karikákra egy kicsit ücsörögni.