Az énekesnő Oprah-val történt barbadosi beszélgetése során könnyek közt beszél arról, mit érez az őt korábban csúnyán megverő Chris Brown iránt. Az előzetesben kiderül, a férfit jobban sajnálja, mint magát.

Újabb szintre lépett Rihanna és Chris Brown kapcsolata. Nem, még mindig nem jöttek össze újra, viszont egy beszélgetés minden otthon ülő háziasszony kedvenc műsorvezetőjével, Oprah-val automatikusan fordulópontot kell, hogy jelentsen. A teljes egészében majd vasárnap látható barbadosi interjú során az énekesnő először beszél utalások és félmondatok nélkül Brownnal folytatott viharos kapcsolatáról, és ahogy ezt Oprah-nál illik, el is sírja magát eközben.

“Kínos volt és megalázó. Elvesztettem a legjobb barátomat. Amilyen dühös voltam, úgy éreztem, hibát követett el, mert segítségre van szüksége. De ki fog rajta segíteni? Mindenki szörnynek fogja tartani, de senki nem nézi az okokat. Én sokkal jobban aggódok ezért” - mondta a könnyeivel küszködő Rihanna.

Rihanna és Chris Brown ismeretsége 2005-re nyúlik vissza, de kapcsolatuk 2007 körül vált szorosabbá, amikor jófej kollégákból előbb barátok, majd legjobb barátok, majd az R&B királyi párja lettek.

Ezt tette tönkre 2009-ben a Grammy-díj átadása utáni este, amikor az akkor 19 éves Brown annyira sérelmezte, amiért barátnője számon próbálja kérni, mik azok az erotikus tartalmú SMS-ek a telefonján, hogy csúnyán megverte. Rihanna kiposztolt egy képet az összetört arcáról, ami után Chris Brownból nagyon gyorsan elsőszámú közellenség lett.

A Twitteren folytatott csatározások után újra egyre közelebb került egymáshoz a két énekes, júliusban yachton buliztak együtt, Rihanna apja kifejezetten szeretné, ha újrakezdenék, Brown nemrég lezajlott kocsmai verekedése után pedig természetesen a megvert ex vígasztalta a bibis állú zenészt.

Oprah Winfreynek ezek az interjúk a specialitásai. Ő beszélgetett először mélyen az elhunyt Whitney Houston lányával, de korábban például Michael Jacksonból is ő húzta ki, hogy valójában Pán Péternek képzeli magát.