Az énekes rajongói nehezen teszik túl magukat a tényen, hogy Szinetárral kötött házassága véget ér. Vannak, akik végigzokogják a fellépését, mások abban reménykednek, hogy a pár csodával határos módon mégis együtt folytatja majd. Kommentszemle.

„Gyerekek! Pénteken én is értesültem a hírről, jól kisírtam magam, bevallom még szombat és vasárnap is sírtam, de a horoszkópom nagyon igazat mondott aznap: "Ne pörögj olyan dolgokon, amin nem tudsz változtatni, inkább koncentrálj arra, hogy jól érezd magad!" Azóta próbálom ezt követni, bár őszintén, nagyon nehéz, főleg ha a rádióban meghallok egy olyan dalt, amit ők énekeltek, de ezen tényleg MI nem tudunk változtatni és ha tudnánk is, NEM A MI DOLGUNK! A kommentek elolvasása után én is elgondolkodtam, hogy feljöjjek-e legközelebb, mert nekem fájnak ezek a hozzászólások, nem hogy Zoliéknak...Gondoljatok Rájuk is, amikor ide komit írtok! :-(" – tanácsolta Bereczki Zoltán hivatalos oldalán az előadó egyik rajongója társainak.

A Szinetár-Bereczki válásról a művészúr kedvelői ugyanis itt fejtik ki gondolataikat a két énekes kapcsolatának végéről. Akadnak, akik iránymutatásként azt javasolják, senki se véleményezze történteket, „mert l kell fogadni a tényt még, ha nehezen is megy. Én is az elején elsírtam magam néha még most is néhány szép szerelmes számukon, de túl kell lépni. Nekem ezután is ugyan úgy Berezki Zoltán Szinetár Dóra páros lesznek. Ezzel ezt a témát le is zárnám". Kemény, ám jogos szavak ezek, de van, aki nem nyugszik bele, hogy a pár útjai szétváltak: „és ha legközelebb a gondolat szikrája is felmerül, már tudjuk, hogy nincs értelme, mert egymás nélkül nem olyan jó, mint együtt" [...] Ezt nyilatkozta egyszer,akkor talán most is rájön hogy nem megy a Dóri nélkül, és fordítva!!!!!!". Mások nemhogy túllépnek kedvenceik szétválásán, még élvezik is a

Kedves Média!

Annyira tiszteletlennek és gusztustalannak tartom amit művel ! Ismert vagy nem ismert személy ... a magánélete mindenkinek szent ! Senkinek semmi köze ahhoz , hogy mi történt akár Zoltánék, akár más házasságában , és mi az oka annak hogy szétválnak ! Ez az ő magán ügyük ! És ha ki akarták volna teregetni, megtették volna azt is a közleményben ! [...] Sajnálom hogy az olyan Kedves embereknek mint Zoltánék, ilyen dolgokat is fel kell dolgozni ..az ilyen embereket.. Szép estét !

Facebook-komment

különkoncertet: „bevallom, én jobban éreztem magam, mint egy duett koncerten... Hatalmas bulit csinált nekünk Zoli! :))".

Természetesen olyanok is akadnak, akik örülnek a duetteknek, merthogy ilyen fellépéseik is vannak még. „Szia Zoli! Azért remélem, hogy elolvasod ezt a sok szeretetet, amit a rajongó társaimtól kapsz-kaptok és erőt ad a nehéz pillanatokban. Azért tegnap látszódott rajtatok, hogy nagyon nehéz nektek is feldolgozni ezt.Pláne, hogy a szennylapok össze vissza írogatnak minden félét. Nem hagynak nektek békét.Ráadásul még ilyen gyönyörű szerelmes számokat is énekeltetek. Nekem rendesen folytak a könnyeim. Iszonyú átéléssel énekeltél és szerintem te is könnyeztél. Köszönöm, hogy ilyen jók vagytok!" A Drégelypalánki buli egyébként megosztotta az embereket: „fúú hát ezt el sem lehet mondani hogy milyen volt Drégelypalánk. Zoli nagyon szuper volt,még mindig nem térek magamhoz.Amikor pont elém leültél a színpad szélére olyan jó vol,annyira örültem neki.:) Felejthetetlen volt ez az este.Milyen jó hangulat volt,csak az nem tetszett hogy összevissza ordítoztak és nem sikerült a szoprán szólam" – ha ott voltak, okvetlenül írják meg, hogy végül is jó volt-e, vagy sem.

Szinetárt csak biztatják

Szinetár rajongói csak abban bizakodnak, hogy az énekes-színésznő jól érzi magát, és továbbra is lesznek fellépései. Kivéve egyet, akinek szívügye a Szerelmes Duettek előadóinak kapcsolata. Legalábbis a néhány órán belül közzétett eszmefuttatásai alapján erre következtetünk.

Szerencsére olyan is van, aki nem kérdőjelezi meg Szinetárék döntését, egyben jelzi, hogy ő speciel az énekesnőnek drukkol. „Drága Dóri! Mi veled vagyunk. Nagyon szeretünk. Kitartás!!!!!!!!!" Kitartásból egyébként több is van, mint egy átlagos Jobbik-rendezvényen: „Kitartást Dóri, ne foglalkozz velük mit írnak össze rólad/tok :-(", „Dóri remélem nem

Ön szerint?

olvasod ezt a sok szennyet... kitartást... én már nagyon várom h lássalak Titeket koncerten, és Téged színházban...", és a többi.

Kesergésből itt is akad: „tegnap nem volt erőm írni annyira összetört a hír,még ma reggel is a könnyeimmel küzdöttem amikor felébredtem...:'( nagyon sajnálom ami történt.Nem tudom hogy melyikőtök mondta ki hogy vége,minden esetre biztos nagyon komoly okokból döntöttetek így. Soha az életben nem gondoltam volna hogy ez megtörténhet...:( Nagyon sajnállak mindkettőtöket és gyerekeiteket!!!!".  Nyilvánvalóan kevesebb lenne a rajongói dráma, ha nem közvetítették volna évek óta, hogy milyen csudijó, boldog, gondtalan az életük – a jelek szerint volt ugyanis, aki elhitte, és most nagyon meglepődött.

Alapvetően azonban elmondható, hogy Szinetár rajongói inkább arról cseverésznek, hol látható a művésznő mostanában. Meg hogy milyen szépen énekel. Ilyen.