Az utóbbi félévben elég kemény pokoljárást csinált végig Vanessa Paradis, akit otthagyott 14 év után Johnny Depp. A francia színésznő most csak azért is megmutatta, hogy nem hagyta el magát sanyarú sorsa közepette: monokinizett egyet a korzikai tengerparton, ahol persze le is kapták a lesifotósok. Volt is mit fényképezni, Paradis közel 40 évesen is jó formában van.

Nemrég még egy párizsi filmpremieren mutatta meg magát a nagyvilágnak a válófélben lévő Vanessa Paradis, most azonban nagyobbat dobott: Korzika szigetén strandolt, és nem habozott lekapni a bikinifelsőt. A topless képek alapján Johnny Depp 39 éves, kétgyermekes exnője elég jó formában van, vékony, csinos, és a mellei is kackiásan merednek a horizonton.

Pedig nem volt gyenge, amit át kellett élnie az utóbbi időben: 14 év együttélés után úgy hagyta ott Johnny Depp, hogy közölte, unja a francia színésznőt. Az első hír januárban jelent meg arról, hogy zsákutca felé közelít majd' másfél évtizedes kapcsolatuk, ami még 1998-ban kezdődött, és két gyerek lett a végeredménye. Házasságot sohasem kötöttek.

Paradis már filmje, a Café de Flore párizsi bemutatójára is egyedül ment el január végén, majd azt mondta a szétmenésüket firtató sajtómunkásoknak a pletykákról: "Nem, egyáltalán nem igazak". Ekkoriben kezdte kicsit jobban elhagyni magát, olvasóink véleménye is megoszlott azt illetően, jó nő-e már Vanessa Paradis.

Májusban Johnny Depp még tagadott egy sort, de egy hónap múlva bejelentették a különválást. "Johnny Depp és Vanessa Paradis békében elvált. Kérem, tiszteljék magánéletüket és főként gyermekeik magánéletét" – közölte június 19-én a sajtósuk. Másfél hét múlva kiderült, Depp kolléganőjével, Amber Hearddal vigasztalódik, akivel állítólag már Deppék szétválása előtt összemelegedett.

Aztán egy végős csavarral Depp egyszer csak elkezdett nyalizni Paradis-nak, aranymedált vett neki, majd egy piacon látták őket kézenfogva, mosolyogva flangálni. Depp számára állítólag fontosak a gyerekei, ezért a családi egységet akarta előttük demonstrálni. Tehát most egy Enigma-kódfejtő géppel sem lehetne lenyomozni, miképp alakul a pár sorsa.