A kétgyermekes, 39 éves énekesnőről/színésznőről/modellről egyre több paparazzó kép készül, ami valószínűleg annak köszönhető, hogy a pletykák szerint párkapcsolata zátonyra futott. Vanessa Paradis a színpadon és a vörösszőnyeges eseményeken kívül egyébként soha nem kedvelte a cicomát, és a lesifotók jól példázzák, hogy mennyit is számít a jó smink és a frizura.

Már megszokhattuk, hogy a francia híresség nem igazán törődik a külsejével, ha nem egy hivatalos, sztárokban gazdag eseményről van szó, hanem a gyerekeivel bóklászik az utcán vagy éppen vásárolgat.

A néhány napja készült fotókat, amelyeket a galériában láthatnak, végképp elbizonytalanította a szerkesztőséget abban, hogy Johnny Depp csaja jó nő-e vagy sem. Az biztos, hogy mostanában bizonyára kisebb gondja is nagyobb annál, minthogy  méregdrága ruhákban, megcsinált frizurával, tökéletes sminkben flangáljon, hiszen a kapcsolata körül nincs minden rendben, igaz, ő tagadja, hogy igazak lennének a rosszindulatú pletykák.

Vanessa Paradis és Johnny Depp egyébként soha nem rajongott a lesifotósokért. A színész többek között ezért vett magának egy saját szigetet, és amikor éppen Franciaországban tartózkodnak, akkor is megpróbálják a zavaró tényezőket kiiktatni az életükből, hiszen az már önmagában is elég zűrös. „Az életünk olyan bonyolult, mint megoldani a Rubik-kockát" - nyilatkozta Paradis, aki talán azért kedveli smink nélküli, nagyon hétköznapi, néha white trashes külsőt, hogy átverje a paparazzókat. Persze ez a taktika nem mindig válik be, főleg amióta felmerült, hogy gondok vannak a párkapcsolatával. Jó, ő legalább nem húz megmagyarázhatatlan dolgokat a fejére, mint azt mostanában oly sokan teszik a sztárvilágban.

Jó csaj-e Vanessa Paradis?

A 39 éves énekesnő, akit egyébként már több divatháznak, például a Chanelnek is volt már a reklámarca, a paparazzó fotókon ugyan mindig kicsit nyúzottan néz ki, viszont, ha munkáról van szó, mindig kicsípi magát. Pár héttel a mostani lilapólós, grimaszolós fotók előtt a MAC Aids Fund párizsi eseményén a megjelenése hibátlan volt, a Cafe De Flore francia premierjén készült fotók alapján egyértelműen a MILF kategóriába tartozik, és persze nem hagyta ki a Chanel divatbemutatóját sem, ahol bőrkabátja ellenére is angyali jelenség volt. Jó, már nem olyan hamvas, mint tinisztárként, de ezt nem is lehetne elvárni.