A 45 éves színésznő félredobta konzervatív stílusát, és a V magazin kedvéért félmeztelenre vetkőzött. Nyilván nemcsak úgy hobbiból, jön az új filmje, kell a promóció. A címlapfotón Kidman csak egy fenékvillantós miniszoknyát és egy pár fekete tűsarkút visel, a sminkje miatt meg pont úgy néz ki, mint egy popdíva.

Az általában szűzies és konzervatív megjelenésű  – ám sokszor bugyit villantó – 45 éves ausztrál színésznő megmutatja a dögös oldalát a V magazin szeptemberi számában – nade persze nemcsak azért, mert annyira extrém ő, hanem mert jön az új filmje, a The Paperboy, amiben levizeli a főszereplő Zac Efront. Ezt meg nyilván reklámozni kell valahogy, és hát ugye a vetkőzésnél nincs is jobb módja ennek. Kidman rögtön a borítón megvillantja a fenekét, amit úgy nem nehéz, hogy a szoknya el sem takarja. Ezen kívül csak egy szoknyaszerű kis ruhadarabot visel, és olyan sminket és hajat, amitől egy 80-as évekbeli popdívára hajaz.

Spontánnak tartja magát

A Huffington Postnak Kidman arról beszélt, hogy karrierjében spontánnak tartja magát: “Nem igazán hozok nagy döntéseket, inkább csak sodródom az árral. Ha stratégiai gondolkodású ember lennék, azt hiszem, más szakmám lenne. Ha tehetném, szívesen lennék különösebb vagy furcsább, de az embernek erre nem mindig van lehetősége." Hát, ez a fotózás tényleg elég különösre sikeredett, ahhoz képest pláne, hogy az elmúlt időszakban mennyire visszafogottan jelent meg a vörösszőnyeges eseményeken.

A fotósorozatot Mario Testino jegyzi, aki állítólag annyira odavan a színésznőért, hogy a képek készítése közben folyamatosan arról győzködte a színésznőt, hogy mennyire gyönyörű és dögös. Igaza van, legalább már a botox-használata sem szembetűnő és hálistennek nem néz ki transzvesztitának sem. A magazinnak adott interjúban a színésznő arról is beszél, mennyire nehéz dolgozó anyakának lenni. Az oscardíjas színésznő – aki örül, hogy elvált Tom Cruise-tól – szerint nem egyszerű megtalálni az egyensúlyt a munka és a magánélet közt, mivel a lehető legtöbb időt akarná tölteni férjével, Keith Urbannal és lányaival. “Az idő nagyon értékes, és imádom ha velük tölthetem el. Nem szeretnék semmiről sem lemaradni, és nem akarom azt hallani a lányomtól, hogy “hol az anyukám?””

Kidmannek férjével két gyereke van, a 4 éves Sunday és a béranya által kihordott másfél éves Faith. A színésznőnek van még két gyereke, akiket még Tom Cruise-zal adoptáltak házasságuk idején. Volt idő, mikor szóba sem álltak egymással adoptált lányával Isabellával, aki nemrég lépett be a szcientológusok elit szervezetébe a Sea org-ba, pedig nemrég állítólag még menekült a vallás elől.