18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A villantókirály Micaela Schaefer imád meztelenül visítozni

2012.08.30. 19:17
Schaefer már nagyban reklámozza 2013-as naptárát, amihez izgalmas werkfilmet is forgatott.

Őszintén bevalljuk, a nyár közepén kicsit megijedtünk, amikor Németország egyik legkelendőbb exportcikke, Micaela Schaefer a nyár közepén rendes ruhában fényképezkedett nyilvánosan. Korábban ez annyira nem volt jellemző, hogy el is érte minden polgárpukkasztás és villantás csúcsát, amikor nemes egyszerűséggel ruha nélkül mászkált Berlin utcáin. Most kiderült, ez csak átmeneti zavar volt, és a német modell visszatért a kitaposott ösvényre.

Schaefer ugyanis naptárat készít, amiben azt csinálja, amihez a legjobban ért, tehát meztelenkedik. Így ha szerencsések vagyunk, 2013 minden hónapjában jut nekünk egy alig felöltözött Micaela Schaefer. Azért kell némi szerencse, mert a Der Micaela Schäfer Erotik névre keresztelt mű mindössze ezer példányban lát napvilágot, annyi rajongója pedig valószínűleg még a szülővárosában is simán van neki.  A hozzá készült werkfilmből megtudhatjuk, hogy Schaefer nagyon szeret sikítani, és tényleg egy másodpercig sem zavarja, ha az utcán bámészkodók nézik meg a testének minden vonását.

Schaefer egyébként tényleg nem igazán ért máshoz: szinte teljesen névtelen modellként indulva gyorsan rájött, hogy gátlástalansággal nagyon nagy táborra lehet szert tenni, ezért márciusban diszkréten kipakolta mellét a vörös szőnyegen , a Men In Black harmadik részének német premierjén pedig már mindössze néhány tekercs film jelentette a ruhát. Itt láthatta, hogy beindult a biznisz, úgyhogy például a német fociválogatottat buzdította labdamintásra festett mellel, és fenékből kilógó zászlóval, ennek pedig egyenes következménye lett a teljes meztelenség mindenféle köztereken.