Az exvillalakót meggyanúsították azzal, hogy szilikonnal töltette fel melleit. VV Gigi tagad, peteérésre és egy jó szabású melltartóra hivatkozik. Ő akkor sem akart műtéti beavatkozást, amikor ingyen ajánlották neki, mint a többi VV-snek.

A Blikk által megkérdezett plasztikai sebészek egybehangzó véleménye szerint szilikon került VV Gigi, alias Rácz Ildikó melleibe. Erre a következtetésre az exvillalakó által a Facebookra feltöltött friss kép alapján jutottak, amin VV Gigi egy fehér topban feszít az ágyon, a megszokottnál nagyobb domborulattal. Pedig a 22 éves lány szerint szó sincs semmilyen műtéti beavatkozásról:

Elégedett a melleivel

„Annyi történt mindössze, hogy egy nagyon jó szabású melltartót sikerült vásárolnom. Esetleg hozzájárulhatott még az, ami a nőknél általában elő szokott fordulni: a peteérés alatt kicsit bedurran a cici” – magyarázta a Velvetnek VV Gigi. „Persze, megvádoltak azzal, hogy egy melltartó nem eredményez ennyire feltűnő változást, pedig én vagyok a bizonyítéka annak, hogy igen: ránézésre akár három számmal nagyobb mellet is tud varázsolni. Én pontosan azért fordulok ilyen trükkökhöz, hogy ne kelljen plasztikai sebészhez menni."

"Elégedett vagyok a melleimmel, de vannak felsőim, amik hordásánál jól esik még jobban kihangsúlyozni a dekoltázsomat. Annak idején, amikor a Való világ után sorra ajánlották fel sebészek a műtétet az exvillalakóknak, engem is megkerestek az ötlettel, és bevallom, akkor kicsit elgondolkoztam a dolgon. Igaz, hogy nem nagyok a melleim, de a formájával soha nem volt bajom, így el is vetettem hamar ezt a dolgot” - tette hozzá.

Levegőakrobata lenne

Ön szerint VV Gigi mellei

Rácz Ildikó a napokban érkezett haza Mallorcáról, és tervei szerint most hosszabb ideig Magyarországon is marad. „Pár hónapig biztosan nem megyek sehová. Szeretnék továbbtanulni, valamilyen OKJ-s tanfolyamot elvégezni. Rengeteg lehetőség van, úgyhogy még ki kell találnom, mi áll hozzám a legközelebb. Nagyon sokat dolgoztam az éjszakában, így lehet, azzal kapcsolatban keresek valamilyen stylist, sminkes képzést, illetve a levegőakrobatikát szeretném teljes mértékben elsajátítani” – mondta VV Gigi.