Alig marad műtetlen celeb az RTL-nél

2012.05.17. 11:30
Az RTL Klub képernyősei közül lassan csak a hírolvasók és a műsorvezetők maradnak, akik nem fekszenek kés alá. Műmelle lassan csak a férfiaknak és VV Verának, illetve Eszternek nincs. És ami a művészet: mindezt maguk boltolják le, ingyen kapják.

Tavaly több cikkben is megemlékeztünk már arról, hogy a magyar  celebek sorra műttetik meg melleiket. A tendencia 2012-ben folytatódik, de már nemcsak a műcsöcsökről van szó. A Blikk szerint Muri Enikő anyajegyektől akar szépségplasztikai úton megszabadulni, X-Faktoros

Már előtte

A valóvilágos nők jó része már beköltözés előtt varratott magának új ciciket (Seherezádé, Kinga, Veronika, Dya mind szilikonpárokkal szerepeltek), Dya viszont kiesése után is tevékeny lett: kamerák előtt vállalta az ajakfeltöltést.

kollégája, Kocsis Tibor hajbeültetésre (mint elődje, Vásáry André, és még oly sokan mások) és elálló fülei megrendszabályozására vágyik.

A jellegzetes fülek VV Kingát is zavarják, így ő is átszabatná feje vonatkozó részeit. Expasija, VV Attila is vérszemet kapott, igaz, ő már egy ideje tervezte, hogy megműtteti az orrát, bár nem esztétikai okokból: nem kap rajta levegőt. Csak most még sok a hakni, úgyhogy egyelőre csúszik a beavatkozás. Egykori lakótársuk, Annamária már túl is van a műtéten, bögyös lett, sőt, szőke is, modellkedik. VV Vera egyelőre csak új hajszínnel rukkolt elő, rajta kívül Ügyvédnő Eszter az egyetlen a mezőnyében, akit nem érintett még szike. Lássuk be, nekik végül is minek. Az előző évadból Rácz Ildikó, azaz VV4 Gigi is tartja magát:rendszeresen hívogatták a sebészek, de hiába tukmálták, nem kellett neki új mell.

Miből?

A kereskedelmi csatornák az ilyen beavatkozásokat nem fizetik, úgyhogy a realitycelebek kénytelenek maguk megoldani a dolgot. A műtétek viszont drágák, zsebből nem mindenki (vagyis szinte senki) tudja kifizetni őket. Ekkor kezdődik az ügyeskedés: ha valaki egyéni megállapodást tud kötni a plasztikai sebészeti klinikákkal, lesz neki fehér vagy dúsabb  fogsora, laposabb hasa, vagy új melle. Cserébe persze reklámarc lesz, vagy reklámcsöcs, kinek hogy tetszik.

Ezek már Seherezádé új mellei. Katt még többért!
Ezek már Seherezádé új mellei. Katt még többért!

VV Seherezádénak elmondása szerint szerencséje volt: amint kijött a villából, eljutott hozzá a PIP-botrány híre, és azonnal intézkedett. "Amint kiderült, hogy probléma van a melleimmel, elkezdtem klinikákat keresgélni. Találtam is egyet, ahol felajánlották, hogy ingyen elvégzik a beavatkozást, ez meg is történt, azóta minden rendben van" – fejtette ki a realityceleb, aki azóta már dj is, komolyan.

Seherezádé még egyszerűen megúszta, nem kell úton-útfélen óbégatnia az őt műtő doki nevét – nem úgy, mint Bencsik Tamara, aki kénytelen volt mondandójába beleszőni jótevőjét. Azt sem kell bevállalnia, hogy rögtön a műtét után, amikor még folyik a nyála, kamera előtt dugnak mikrofont az orra alá, mint Nkuya Soniának, vagy hogy boldog-boldogtalan nézheti a műtétjét, az elejétől a végéig, mint Csifó Dorinának.

Éden Szandráé speciel így sikerült
Éden Szandráé speciel így sikerült
Fotó: VIASAT3

Az Éden Hotel szereplői sem maradhatnak ki, bár ott sokkal kevesebb a műmell: a második évadban összvissz Nikin és Szöcskén tapasztaltunk ilyet. "A Viasat3 eddig nem fizetett a műsorok szereplőinek plasztikai beavatkozásaiért, és ez így is marad" - mondta el a Velvetnek a csatorna pr-osa, tehát aki nájlontőgyet kíván varratni, az barterezzen magának.Így tett az előző évadból Éden Szandra és Niki is, előbbi szó szerint felemás sikerrel, merthogy az egyik melle nagyobb lett, mint a másik.