A lengyel Larissa Riquelme világhódító körútja elérte Magyarországot is, mivel ő szerepel a szeptemberi Playboy címlapján. A lengyel-ukrán közös rendezésű foci Eb-n híressé vált lány tényleg szereti a focit, van férje, és ha hívjuk, szívesen jön Budapestre.

Larissa Riquelme szép lány, úgyhogy tetszik a párhuzam. Hasonló úton váltunk népszerűvé, úgyhogy nem lep meg, hogy együtt emlegetnek minket” – mondta a Velvetnek a Playboy szeptemberi címlaplánya, Natalia Siwiecz, aki az Európa-bajnokság óta lett Lengyelország egyik legnépszerűbb exportcikke, miután a tornáról gyorsan kiesett válogatott egyik legnagyobb szurkolójaként népszerítette a focit, Lengyelországot, és úgy általában a jó nőket keletről. Nem véletlen, hogy ráragadt a lengyel Larissa Riquelme jelző, ami a külső adottságok miatt még úgy is áll, hogy neki nincs híres focista férje, csak egy egyszerű férje, akiről nem árulta el, kicsoda.

Bár a válogatottja kiesett, ő jó törzsszurkolóként viselkedik: “Nagyon szomorú voltam, hogy ilyen hamar vége lett az Eb-nek, de remélem, a világbajnokságon már jobban fogunk játszani. Egyébként is szeretem a focit, a Real Madrid és a Barcelona a kedvenc csapataim. Volt is jegyem a legutóbbi El Clasicóra, de sajnos nem tudtam Barcelonába repülni a munka miatt” – avatott be minket kicsit egyéni szurkolási csapatszimpátiájába Siwiec, akiről Varsóban készültek az azóta a világot bejárt fotók.

A 170 centiméter magas, zöldszemű lány természetesen bejárta a glam modellek által bejárható utat, gyakorlatilag az összes fontosabb férfimagazinnak pózolt már, a képei pedig Lengyelországon kívül is megjelentek. Egyszer persze ennek is vége lesz, de neki már vannak tervei: “Mivel most nagyon népszerű vagyok otthon, ezért ott próbálok meg előnyt kovácsolni ebből. Szeretnék saját tévéműsort, szerepelni egy filmben, és egy dalt is felvennék. Rengeteg álmom van, és most végre van lehetőségem a megvalósításukra. Mindent ki akarok próbálni az életben” – lelkendezett Siwiecz, aki sajnos még nem volt Magyarországon, de sokat hallott már róla, és üzent is: “Szívesen megyek, ha meghívtok!” Nos, Natalia Siwiecz, várunk szeretettel!