A Való világ 4-be törtetőként került Baukó Éváról most éppen az jelent meg, hogy pánikroham miatt kórházba került, aztán meg megszökött, egyes feltételezések szerint azért, mert nincs társadalombiztosítása. Ő persze állítja, hogy hazugság az egész, és azt gyanítja, hogy a zaklatója áll a cikk mögött, aki viszont nyilván tagad. Baukó elmúlt másfél hónapja mindenesetre elég intenzív volt, mind a Facebook-posztjai, mind a róla szóló hírek erősen elszaporodtak.

VV Baukó Éva egyértelműen tagadja, hogy egy pánikroham következtében kórházba került a napokban, majd meglépett onnan. A valóságshow-szereplő úgy gondolja, az egyik szomszédja – aki szerinte azonos a zaklatójával – áll a Borsban megjelent hír mögött, bár arra a kérdésünkre, hogy miért állt volna a férfi érdekében ilyesmit terjeszteni róla, nem tudott válaszolni. Csak annyit mondott, még mindig zaklatja, és már nem tud mit csinálni vele. Na de a lényeg, hogy szegény Baukó Éváról már megint hazugságot írtak, pedig ő aztán mindig igazat mond: ezért kellett egy újságon keresztül bocsánatot kérnie az apjától, amiért hamisan azt állította róla, hogy négyéves kora óta verte őt és az édesanyját.

Ezért kell szerepelni

VV Éva a nyáron nagyrészt visszafogottan hallatott magáról a Facebookon, augusztus elejére azonban nagyon beindult, nem sokkal azelőtt pedig olyannyira megszaporodtak a róla szóló cikkek, hogy szinte minden nap feltűnt valamelyik napilapban. A hírek elburjánzására reagált is a hivatalos rajongói oldalán: azt írta, az összes valóvilágos közül ő szerepelt a legtöbbet az újságokban idén nyáron, és nem, nem úgy, hogy felhívta az újságírókat, mert ő ilyet nem csinál.

Hozzátette, a sajtószereplés azért jó, mert a csatornák vezetői az alapján válogatnak majd az őszi műsorokhoz celebeket, hogy kikre voltak a legkíváncsibbak az emberek, valamint, hogy kik szerepeltek a legtöbbet. Hát, valószínűleg ez mégsincs így, arról ugyanis nem szól a fáma, hogy Baukó a közeljövőben feltűnne valamelyik televíziós csatornán.

Augusztusban nem győzött nyilatkozni

A 29 éves realitysről – aki a valóságshow-ban alpáriságával, mértéktelen alkoholfogyasztásával és balhéival tűnt ki a többiek közül – július végén érkezett a hír, hogy egyik szomszédja perverz smsekkel bombázza. A közöttük keletkezett feszültség állítólag odáig fajult, hogy VV Éva többször is leköpte a férfit, aki viszont azt állítja, szó sincs itt zaklatásról, a nő rámarkolt a farkára. Aztán azzal került be az újságokba, hogy az egyik rajongója gondoskodik róla, amíg kéztörése miatt gipszet visel, utána meg arról számoltak be, hogy mentő vitte kórházba, miután lelökte egy nő egy szórakozóhely lépcsőjén.

Valahogy ezek a történetek sosem sikkadnak el azonnal, de a folytatása csak annyi volt, hogy VV Éva nagyon szeretné látni azt, aki meglökte, hogy megkérdezze, miért csinálta. Aztán persze felmerült az is, hogy nem is lökte senki, magától esett. Akadt még történés ezen kívül is: miután rossz híre miatt nem engedték be Gianni szórakozóhelyére, VV Éva úgy határozott, karácsonyig egy kortyot sem iszik, megszondáztathatja bárki. És ha már belülről rendbe rakja magát, kívülről sem árt, pont ideális egy plasztikai beavatkozás, nyilván barterbe.

A Facebookon közben nekiállt lakótársat keresni, majd ugyanott elejtett valamit egy szépségszalonról és egy rádióról – előbbit egyik ismerősével nyitotta, utóbbi meg egy kicsit bonyolultabb, mert végül mégsem ahhoz az adóhoz ment dolgozni, de nem baj, legalább ebből is lett legalább két hír, de inkább több.

Két nappal később meg jött a családi pervatvar, az újabb balhégenerálás: a Facebookon véresszájjal kezdte szidni az apját, azt állítva, verte-rugdosta őt és az anyját, ezért lett pánikbeteg is. Ígért további részleteket, de aztán meggondolta magát, egy pálfordulással meaculpázni kezdett, mert, ugye, családja még van, nem éri meg szembe menni velük. Bár a pánikbetegség és az egyre sűrűsödő balhék stimmelnek, az útja még nem egészen olyan, mint BB Éváé, és reméljük, a keresztnév sem kötelez.