Két válás után egy újabb házasság elébe néz a volt honvédelmi miniszter lánya, dubaji nyaralásuk során ugyanis megkérte a kezét orosz származású pasija, Nyikolaj. Keleti Györgyi azt mondja, semmit sem sejtett az egészből, pedig többször is kinyitotta autójuk kesztyűtartóját, ahol a férfi a gyűrűt rejtegette.

„Egy hetet töltöttünk a meseszép Dubajban az utazásokkal együtt. Annyira jó volt, hogy nem is tudom elmondani” – indított kérdésünkre Keleti Györgyi, aki az elmúlt években szűkszavúan, és inkább csak örömteli eseményekről nyilatkozik a sajtónak. Most éppen arról, hogy orosz párja, akivel egy bevásárlóközpont parkolójában ismerkedett meg közel másfél évvel ezelőtt, dubaji nyaralásuk alatt megkérte a kezét. A férfi mindent megtervezett, a lánykérésre Dubajban akart sort keríteni, így aztán ragaszkodott hozzá, hogy oda menjenek nyaralni.

Parázott, hogy lebukik

„Nem akármilyen helyet választott: a világ egyetlen hétcsillagos szállodájában a Burj al Arabban, a vacsora befejeztével kérte meg a kezemet. Nem igazán értettem, hogy miért szeretne asztalt foglalni oda, amikor mi is egy meseszép szállodában, az Atlantisban laktunk” – magyarázta Keleti Györgyi. Aztán persze kiderült.

   dubai2 0560

„Betervezte az egyik estére, de végül annyira fáradtak voltunk, hogy inkább átrakta hétfőre a vacsorát, amikor az egész nap jókedvűen telt. Még erre is odafigyelt. Nagyon kedves volt, amikor utána mesélte, hogy végig nagyon izgult a repülőtéri check-in-ek miatt, mert ha kipakoltatják a táskáját, akkor kiderül a titka. A bőröndökbe meg persze nem tudta rakni, mert azokat én pakoltam be. Mint kiderült, itthon is rejtegette előlem a gyűrűt. Nem merte behozni a lakásba, az autó kesztyűtartójában tartotta, de akkor is többször ráhoztam a frászt, amikor valamiért kinyitottam a rejtekhelyet. Simán ráakadhattam volna.”

A hírt elsőként a szülőkkel osztották meg, mostanra meg már úgyis tudja mindenki. „Egyelőre nem tervezzük az esküvőt, majd csak akkor, ha papírforma szerint is hivatalossá akarjuk tenni a kapcsolatot. Nincs szükségünk nagy csinnadrattára, én két váláson vagyok túl, neki viszont még nem volt felesége, illetve egyik kapcsolatát sem tette hivatalossá.” Keleti Györgyi azt mondja, ez is nagy lépés az ő Nyikolajától, ő meg nem erőlteti a mielőbbi házasságkötést, de ha odakerül a sor, nyilván nem fog nemet mondani.

Az olasz ügy még nem zárult le

Gyereket viszont terveznek, az esküvővel ellentétben napi szinten beszélnek róla, de a gyerekprojekt indulási dátumról nem beszélt a playmate, csak annyit árult el, nincs idejük arra, hogy várjanak. A múltat már elengedte és lezárta – a két válást és a többi rossz kapcsolatát is –, de azt mondja, így is vannak dolgok, amik örökre nyomot hagytak benne. Ilyen például a tavaly év eleji bebörtönzés is. A magyarországi bíróság pénz-mellékbüntetésre és egy év nyolc hónap, három évre felfüggesztett börtönre ítélte a 37 éves modellt kitartottság miatt, az olaszországi – párhuzamban ugyanezen okok miatt indult – ügy viszont még nem zárult le, és Keleti Györgyi szerint jövő év tavaszáig nem is valószínű, hogy véget ér.

   dubai1 0150

Ezen mindenesetre nem rágja magát, mert olasz ügyvédje szerint nem születhet elmarasztaló ítélet, hiszen ugyanezért már megkapta a büntetését itthon, inkább a jó dolgokra koncentrál, például a hamarosan megjelenő könyvére. Ez utóbbi annyi időt vett el a mindennapjaiból a háztartással és az intéznivalóival együtt, hogy egyéb munkákra nem jutott ideje, most meg a családalapítás miatt nem is tervez semmi komolyba belevágni, hiszen akkor kizárólag az anyaságra és párjára szeretne fókuszálni.