A playmate fontosnak tartja hangsúlyozni, hogy orosz pasija nem maffiózó, hanem egy képzett, több diplomás férfi. Egy bevásárlóközpont parkolójában találtak egymásra, és már jó ideje együtt élnek. Keleti Györgyi azt mondja, tiszteli és rajongva szereti a párját, úgy fogalmazott, egyfajta imádat ez. Kapcsolatuk stabil, például azért is, mert nem kavar be a képbe se hétvégi gyerek, se volt feleség.

„Miután kiengedtek az olasz börtönből, párkapcsolati zűrzavarokkal volt tele a fejem. Nagy nehezen elengedtem a korábbi sérelmeket, fájdalmakat, eljutottam oda, hogy megfogalmaztam, milyen társra is vágyom valójában. Akkor eldöntöttem, hogy amíg a megálmodott társ nem jön, addig nem is kell senki, mert minek is szerencsétlenkedjek egy párkapcsolatra alkalmatlan valakivel. Ilyenből volt elég” – kezdte a Velvetnek Keleti Györgyi, akinek fontos volt, hogy következő párja egyedülálló legyen, és ne zavarjanak be a képbe se volt feleségek, se hétvégi gyerekek.

Nem ismerte fel

A volt honvédelmi miniszter lánya azt mondja, a pozitív gondolkodása rövid időn belül eredményre vezetett, egy bowlingozás után megismerte jelenlegi párját, az orosz származású Nyikolajt. "Egyszer csak beléptünk egymás életébe. Egy baráti bowlingozás után a bevásárlóközpont parkolójába indultunk a kocsimhoz, kinyílt a liftajtó, és ő ott állt, az autója mellett. Mintha egy álom vált volna valóra. Akkor ott úgy megkaptuk egymást, hogy ő lett az életvizem” – fogalmazta meg az egymásra találást Keleti Györgyi.

"Még aznap este több órát beszélgettünk telefonon, és azóta együtt vagyunk. Így döntött a sors. Nem hiszünk a véletlenekben." Nyikolaj állítólag nem ismerte fel Keleti Györgyit, csak később, az esti telefonbeszélgetéskor vált világossá számára, ki ő. „Valahogy szóba jött, hogy mivel foglalkoznak a szüleink. Akkor mondtam, hogy az én apukám egy volt miniszter meg országgyűlési képviselő. Talán akkor tudatosult benne, hogy én vagyok az a lány, de addig nem ismert fel. Bevallom, picit aggódtam, de az idő minket igazol.”

Sok mindenben több, mint a többiek

A férfi foglalkozásáról barátnője nem szeretne beszélni, de azt hangsúlyozta, hogy több diplomás és több nyelven beszél. "Van miért felnézzek rá! Azt gondolom, hogy tisztelet nélkül nincs egészséges kapcsolat, csak így lehet igazán boldog az ember." Keleti Györgyi azt mondja, az orosz férfi az első olyan ember az életében, akivel akár az életét is le tudná élni.

Ez a kapcsolata, hangsúlyozta, abban különbözik az eddigiektől, hogy itt semmi sem zavar be, nem válik konfliktusforrássá sem az előző kapcsolatból hozott gyerek, sem a volt feleség. „Már nem tudnék együtt élni egy olyan férfival, akinek van gyermeke. Sajnálom, ha bántóak vagy kompromittálóak a szavaim, de nem fogom nevelni senkinek a gyerekét. Első szeretnék lenni. Azt gondolom, hogy nem tesz jót a párkapcsolatnak, rengeteg vita és kellemetlenség forrása” – osztotta meg tapasztalatait a modell.

Keleti Györgyi hétköznapjai egyébként olyanok, mint egy átlagos háztartásbelié, otthon főz, mos, takarít, utóbbira különösen háklis, ezért nem bízza szakemberre ezt a feladatot. Amikor nem otthont teremt, akkor edz, amit napi rendszerességgel tesz vagy a szüleit, a barátait látogatja meg. Eddig szabad perceit könyvírással töltötte ki, aminek a java még hátra van hisz hamarosan meg is jelenik. A jövőre tervben van egy újabb könyv, illetve felkérték egy kereskedelmi rádióhoz és egy zenecsatornához műsort vezetni, úgyhogy nem unatkozik majd.

Nyomokban lelki sebeket tartalmaz

A gyerektémát rendszeresen feszegetik az újságok, de ő ezt már lerágott csontnak tartja. „Ha akar, úgyis jön az a baba, de nem gondolkozunk rajta. Most minden úgy jó, ahogy van. Élvezzük a kettesben töltött időt” – ezt mondja. Meg azt is, hogy persze, nagyon szereti a párját, de nem tartja magát szerelmes típusnak, meg amúgy is, már elcsépelt ez a kifejezés. „Azt gondolom, hogy közel a negyvenhez elég furcsán hangzana a számból, ha azt mondanám, hogy jaj, de szerelmes vagyok. Ez egyfajta imádat és egyfajta rajongás a párom iránt, ragaszkodás, ami azt gondolom, hogy sokkal erősebb kötődés, mint maga a sajtó által előszeretettel használt szerelem szó.”

Keleti Györgyi már sokkal jobban van, de még mindig nem lábalt ki a letartóztatás és az azt megelőző nyomozati évek okozta lelki sérülésekből, ráadásul Olaszországban, a magyar résszel ellentétben még mindig nem zárult le az ügye. „Az olasz ügyész vacillál, hogy mit csináljon, nem nagyon tud velem mit kezdeni. Itthon már van ítéletem, pénzbírságot is kaptam, amit már akkor kifizettem. Azt gondolom, hogy amiért nekem járt, azért megkaptam a büntetésem.” Elmondása szerint a gyógyszerekre, amiknek függője volt, azóta sem állt vissza, sőt, egyenesen pirulaellenes lett, és amikor teheti, felhívja a figyelmet ennek veszélyeire. Mint most is.

Olcsóbbak a celebprostik

Néhány nappal azután, hogy Keleti Györgyi a Borsnak kifejtette, az utóbbi időben megfeleződött a celebprostik ára, kiderült, hogy előzetes letartóztatásba helyezték a Miss Hungary verseny pápáját, Répás Lajost. A férfit azzal vádolják, hogy 2010 nyarától nőként, köztük kiskorúakat közvetített szexuális szolgáltatásra külföldre. Keleti Györgyi az említett interjúban azt mondta, a szépségversenyek termelik a legtöbb ilyen lányt.