Egy feltörekvőben lévő orosz származású amerikai híresség Steven Tyler hawaii házát választotta pucér búvárkodása helyszínéül a hétvégén. Biztosan, nem véletlenül, Nadeea Voljanova a zenéjével eddig nem nagyon tudott befutni. A hétvégén odatette magát, a pucér búvárkodás mellett félpucér strandulással is népszerűsítette magát.

Nadeea Voljanova egy feltörekvő, orosz származású híresség az USA-ban, aki először zenéjével próbált meg befutni, de egyelőre nem sikerül neki. A Párizsban született, 25 éves énekes, celebaspiránsnak 2008-ban megjelent egy lemeze, majd 2010-ben egy kislemeze is.

De nincs könnyű dolga annak, aki Nadeea-számokat szeretne hallgatni. A számai nincsenek fent a nagy zene- és videómegosztó oldalon, egyedül a ma már viszonylag elavultnak számító MySpace-en hallgathatjuk meg egy pár számát. Mondjuk, nem sokat veszít, aki nem találja meg a számait.

Ezt, mármint, hogy egyelőre nem olyan ismert az arca, mint amennyire szeretné, és ezért nem keres még annyit, amennyit szeretne, Nadeea is észrevette, és a hétvégén bevetette a nehéztüzérséget. Hawaiira ment nyaralni, ahol először szombaton az Aerosmith énekese, Steven Tyler háza előtt búvárkodott teljesen meztelenül.

Másnap pedig szintén Mauin csak egy bugyit vett fel a fürdéshez, meg egy parókát, szintén a fotósok nagy örömére. A hatás nem maradt el, az ügyes helyszínválasztásnak köszönhetően Nadeea képei sok helyre eljutottak.

Ezzel sikerült túlszárnyalni eddigi próbálkozásait. Az eddigi talán legnagyobb sikere az volt, hogy két évvel ezelőtt sikerült annyira ordenáré módon felöltöznie a Grammy-díjátadóra, hogy egy nem túl ismert oldal beválaszotta a legrosszabbul öltözött megjelentek közé.

A grammys megemlítésen kívül, leginkább azt az utat követi az ismertésg felé, mint Micaela Schaefer: igyekszik minél kevesebb ruhában minél több ember előtt megjelenni . Eddig nem vitte annyira túlzásba, mint Schaefer, tehát például ruha volt rajta, amikor különféle eseményeken fotózták, de szereti felhívni magára a figyelmet. Legutóbb az Expendables 2 bemutatóján alakított szexi katonalányt, de szinte bármilyen eseményre hajlandó elmenni, hogy megmutasson egy közepesen igénytelen dekoltázst.