Az örmény realitycelebritás pasija, Kanye West miatt kezdett el rendesen öltözködni. A rapper azonban most rendesen elhanyagolta nőjét, aki egyik hülye cuccot veszi fel a másik után. De mire hasonlít Kim Kardashian? Mondja meg ön.

Kanye West átmenetileg elhagyta Kim Kardashiannel közös otthonát, és egyéb ügyeit intézi a világban. Ezzel nem az a baj, hogy szegény nője egyedül maradt (mert kapott egy cicát), hanem az, hogy elfelejtette kikészíteni neki azokat a ruhákat, amelyeket a távollétében hordjon. Merthogy a realityceleb azóta öltözködik stílusosan, hogy összejött a rapperrel.

Ehhez képest Kardashian az utóbbi néhány napban olyan ruházati katasztrófákat villantott, hogy ihaj. Felvett például egy zöld, elsőre plüssnek látszó dresszt, amely még szét is szakadt a hátán –pedig az elejét tekintve meglehetősen szellős. A talán anyagában is mintás terméket végül Kardashian mama és egy barátnő segítségével sikerült fixálni a celebnőn. Ennek történetét, sok egyéb remek felvétel mellett, alábbi galériánk rejti, kattintsanak hát bőszen.

A zöld rémlátomásról itt nézhetnek meg videót. A fenti képek közt szintúgy megtekinthető,középen kettévágó, övvel kombinált fürdőruhát már emlegettük, csak akkor még nehéz volt kontextusba

Mire hasonlít

helyezni, de úgy tűnik, passzol a „távol van a fiúm, azt veszek fel, amit akarok" koncepcióba.

A celebritás egyébként hamarosan harminckétéves lesz, de mint a Daily Mail írja, ennek nem kerít túl nagy feneket, mert mégsem kerek szám. „Három hónapja szinte folyamatosan dolgozom, alig néhány szabadnappal, úgyhogy szívesen pihennék egy kicsit. [...] Csak családozom egy kicsit."

Kardashian, és Kourtney húga most éppen a Kourtney & Kim Take Miami című realityjüket forgatják, amelyben majd azt nézhetik meg az érdeklődők, hogy a két gazdag testvér (és népes családjuk) még gazdagabbak, mert jól megy a ruha-és ékszerboltjuk. A ruhaárusítás amúgy jól megy neki, nemrég az eBayen szabadult meg cuccai egy részétől, hogy a befolyt összeget jótékonysági célokra fordítsa.

Esetleg mindtől megválhatna, hogy többé ne csináljon ilyet. Vagy ilyet. Akkor már inkább ilyet.