Az öltözködésére egyre jobban ügyelő celeb feneke és szexuális élete helyett most egy látványos szettel hergeli a népet. Igaz, csak kevesen jöttek rá, hogy a szigorúan melltartó nélkül viselhető ruha már ismerős lehet a Tisztességtelen ajánlatból. Egyébként hamarosan biztos villan majd mellbimbó, ugyanis a napokban Nicole Richie is egy hasonlóan merész öltözékben jelent meg egy díjátadón.

Kim Kardashian hosszú évek kemény munkájával elérte, hogy ne szexvideója vagy védjegyének számító feneke miatt írjanak róla, hanem az öltözködési stílusa miatt. A DuJour magazin New York-i eseményén például egy látványos kialakítású, villantásra is alkalmas ruhában jelent meg és persze rögtön mindenki erről a szettről kezdett el beszélni.

Persze az elgondolás nem annyira forradalmi, Demi Moore egy nagyon hasonló ruhában látható a Tisztességtelen ajánlat egyik kulcsjelenetében. Természetesen utána mindenkinek ilyen kis feketére fájt a foga, sőt, még bő egy évtizeddel a bemutató után is voltak, akiknek kellett egy hasonmás, de ugye kevesen engedhetik meg maguknak, hogy egy Thierry Mugler-kreációban villogjanak. Jó, Kim Kardashian pont közéjük tartozik.

Az örmény származású hírességnek egyébként kifejezetten jót tett, hogy végre összeakadt Kanye „Már a Louis Vuittonak is terveztem cipőket” Westtel, aki segített barátnőjének kiselejtezni a nem túl divatos, ízléstelen cuccait. Persze nem lehet mindenkinek a kedvében járni, egyesek szerint a fekete-fehér ruha egy kicsit merész volt. Nem tudni, hogy Kardashian olvasta-e a negatív kritikát, de csütörtökön, a Fashion's Night Out egyik rendezvényén már a teljes mellkast fedő fekete ruhában jelent meg.

Kinek áll jobban a pántokkal szabdalt dekoltázs?

A fanyalgók azonban még nem lélegezhetnek fel, ugyanis nagy a valószínűsége annak, hogy egyre több ilyen, szigorúan melltartó nélkül viselhető ruhát látunk majd a hírességeken. Nicole Richie, akinek stílusa az évek során szintén előnyösen változott, egy hasonló fazonú ruhában jelent meg a New York-i Style Awardson. A képek alapján kicsin múlott, hogy nem villantott többet a mellprofiljánál.