Magas szabású bugyiban, vagy forrónadrágban, vagy valami hasonlóban mennek a köz elé a külföldi celebnők. Szexinek tartja? Galériánk segít eldönteni a kérdést.

Van az a fajta altesti viselet, amely már annyira rövid, hogy a nadrág nevet nem is érdemli meg. Inkább egy magas szabású fehérneműre, vagy tornadresszre, esetleg illetve egy ódivatúbb bikinialsóra hasonlít. Egyszóval nagyibugyi. A modell kiválóan alkalmas arra, hogy elképesztően potrohossá tegye viselőjét, hiszen a magas szabás elfedi, olykor kigömbölyíti a hasat. Néha

Nagyibugyi

Néha egy egyberuha alja vesz fel efféle formát, például egy öv hatására, de inkább arról van szó, hogy viselője egy öv nagyságú alsót választott.

Na ilyen szabású holmikat hordott, hord, és fog is még hordani számos celeb és énekesnő, szerencsére főleg a fellépéseiken. Hogy miért, azt a jóég tudja - bár lehet, hogy lemaradtunk valamiről, és ezeknek a cuccoknak igenis van célközönsége, akik vadítónak találják az ilyesmit. Alábbi galériánkban felvonultatunk néhány példát, hogy alaposan érzékeltessük a jelenséget. Legutóbb Katy Perryt láttuk kerek hassal, a sort tehát vele kezdjük.

Kinek áll jól?

Most, hogy meggyőződött arról, tetszik-e önnek a kérdéses ruhadarab, legyen szíves a bal oldali boxban, kattintással választ adni a kérdésre: melyik celebnőnek áll jól a hashangsúlyozó szett.

A hazai celebritások közül egyébként Tóth Gabin láthatott ilyesmit, a Viva Comet díjátadón, más magyar énekesnőről nem tudunk, aki ennyire vonzódna a ruházati anomáliákhoz.