Míg Brigitte Bardot-nak meg lehet bocsátani a ráncokat, addig Tara Reid, vagy Lindsay Lohan igazán tehetne azért, hogy ne úgy nézzen ki, mint a saját nagyanyja. Színésznők, akik valaha szépek voltak, mostanra viszont nevetségesen, vagy ijesztően öregedett meg, pedig némelyikük a mai napig fiatal. Szavazzon, melyikük csúnyább!

Lindsay Lohan

Lehet, hogy Lindsay Lohan fiatalnak tűnik egy ilyen válogatáshoz, de nézzen rá a képre, és érteni fogja. Remélhetően hamarosan összekapja magát, és nem fog ennyire pocsékul kinézni . A valószínűleg az alkoholtól felpüffedt arcú színésznőnek voltak jobb korszakai, mikor még tinisztárként tündökölt buta kis filmekben, mostanra azonban csak botrányaitól hangos a sajtó.

Kirstie Alley

Kirstie Alley a 80-as és 90-es évek sztárszínésznője, aki már akkor sem volt nádszálvékony-típus. Arca mindig is karakteres volt, sosem volt igazi törékeny nő, de a 61 éves színésznő most tényleg borzasztóan néz ki. Az elmúlt években leginkább azzal vonta magára a figyelmet, hogy rengeteget fogyott/hízott, és hogy mindenképpen a köztudatban maradjon, kolléganőjének, a szintén csúful öregedő Lindsay Lohan-nek adott tanácsokat.

Cameron Diaz

Sajnos Diaz sem tartja már olyan jól magát, mint a Charlie angyalaiban. A színésznő hihetetlen gyorsasággal öregedett meg – a galériánkban látható két kép közt csupán tíz év különbség van, idei fotóján Cameron Diaz mégis úgy fest, mint a saját nagyanyja. Bár saját bevallása szerint a korral egyre szebb lesz a feneke, ugyanez az arcáról már nem mondható el.

Meg Ryan

Ki öregszik a legcsúnyábban?

A szőke színésznő már a szomszédlány típust is túlszárnyalta vasárnapi romantikus filmjeivel. Ő inkább már a szomszédlány szomszédlánya. Volt. Meg Ryan ugyanis ma már bőven eljátszhatna valami anyókát egy mesefilmben, anélkül, hogy maszkmesterek dolgoznának rajta. Nézze meg a többi csúnyán öregedő színésznőt is galériánkban, aztán döntse el, hogy kinek sikerült a legcsúnyábbra összeasznia. Szavazzon!