Vannak hírességek, akik a köztudottan nagy vagyonuk ellenére sem szeretnek flancolni, és minden nap ugyanabban a szürke pólóban jelennek meg. Ilyen például a Facebook-vezér Mark Zuckerberg, de ilyen volt Steve Jobs is, akit csak fekete garbóban lehetett látni. Szerencsére nekünk is van hasonló sztárunk, ugyanis Tvrtko is ragaszkodik egy bizonyos ruhadarabhoz.

Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg, a Facebook vezérigazgatója a Közösségi háló című Facebookról szóló film megjelenése óta először adott interjút, amiben elárulta, hogy gyakorlatilag ugyanazt a pólót viseli minden nap, amiből körülbelül 20 darab van otthon a szekrényében. A 28 éves vezérigazgató elmondása szerint a legtöbb helyet a gardróbban különbenis felesége, Priscilla Chen ruhái foglalják el – írja a Daily Mail. Zuckerbergnek nemrég viszont bővült a ruhatára az orosz miniszterelnöktől, Medvegyevtől ajándékba kapott pólóval,amin az egyetlen “díszítés” Medvegyev saját facebook oldalának címe. Zuckerberg egyébként az Apple jelenlegi vezérigazgatójától, Tim Cooktól is kapott ajándékot, méghozzá egy iPhone 5-öt, ami a Facebook-vezér szerint csodálatos készülék.

Steve Jobs

Ha már az Apple-nél tartunk, mindenképpen meg kell említenünk az Apple-t megalapító, néhai Steve Jobs ruhatárát is. Steve Jobs az Apple-ön kívül leginkább unalmas vagy inkább ikonikus ruhatáráról volt ismert. A 2011 októberében elhunyt tech-guru nem sokat vesződött a divattal, és mindig ugyanabban a szerelésben jelent meg: egy New Balance sportcipőben, egy 501-es Levi’s famerben, és egy fekete garbóban. Mindig. Úgyhogy Ashton Kutchernek hozzá kell szoknia az unalmas ruhatárhoz, ugyanis ő fogja alakítani Jobsot az Apple-vezérről szóló filmben.

Tim Cook

Hasonló trendet követ az Apple mostani vezérigazgatója, Tim Cook is. Úgy néz ki, erősen próbálja majmolni Jobsot, és szeretne egy hasonlóan ikonikus képet kialakítani magáról azzal, hogy a legtöbbször fekete, hosszú ujjú ingben lehet őt látni.

Terry Richardson

Talán furcsa, hogy a divatfotós Terry Richardson is felkerül egy olyan listára, ahol a többiek antidivatikonok, de az őrült fotósnak sem túl változatos a ruhatára. Annak ellenére, hogy olyanoknak dolgozott eddig, mint Marc Jacobs, Tom Ford vagy Yves Saint Laurent, olyan modellekkel, mint Mihalik Enikő, Lady Gaga, vagy Kate Upton, Richardson mégis mindig egy kockás flanelingben látható.

Vujity Tvrtko

Hogy ne maradjunk magyar példa nélkül, álljon itt utolsónak a pokoli történetek közvetítője, Vujity Tvrtko, aki előreláthatóan soha nem fog megszabadulni ikonikus sapkájától, vagy unalmas hosszú ujjú ingjeitől. A folyamatosan szafarira induló turistának öltöző műsorvezető szereti mások ruháját ekézni, vagyis lehet, hogy mégis van érzéke a divathoz, de csak otthon, a négy fal között ölt magára trendi darabokat.

Kinek a legbénább az öltözéke?

Igaz, Mark Zuckerberg már nincs a világ negyven leggazdagabb embere közt, de köztudottan nagy vagyonnal rendelkezik. Ennek ellenére mégis megelégszik egyfajta öltözékkel. Ezek szerint egy ember unalmas ruhatárral is lehet menő, de legalábbis ismert, mint például Vujity Trvtko. Tudjuk, hogy a felsoroltak közül a legikonikusabb öltözék Steve Jobs sportcipő-farmer-garbó kombója, épp ezért nem is ezt kell eldöntenie, hanem hogy bénának tartja-e, hogy valaki ennyire ragaszkodik egy ruhadarabhoz. Kinek a legbénább az öltözéke? Szavazzon!