Tökéletesen tudják, melyik póz áll nekik a legjobban, melyik a szebb profiljuk, vagy simán csak annyira kifejezéstelen az arcuk, hogy nem tudnak más fejet vágni. Victoria Beckham és Paris Hilton már-már ijesztően képes centire ugyanazt a szöget és pózt eltalálni minden fotón, Kristen Stewartnak viszont szimplán csak egy arckifejezése van. Persze a baltaarcú pasiknak sem könnyű. Nézegessen gifeket élő viaszbabának látszó celebekről.

Victoria Beckham

David Beckham felesége több mint egy évtizede tisztában van vele, hogy melyik az a póz, amibe ha beáll, tökéletesen néz ki. Mióta befutott a Spice Girls-szel, ezt a pózt olyan tökéletesre fejlesztette, hogy bárhol, bármikor képes felvenni. A divattervezőként befutott, néha edzőruhát is hordó Mrs Beckham emiatt az összes fotóján ijesztően ugyanúgy néz ki, ugyanúgy mosolyog, ugyanabból a szögből, ugyanazzal a tekintettel. Ha vicceskedik is néha, az arcát akkor sem lehet látni, mert egy nagy táska takarja éppen. Nem mogorva, nem vigyorgós, nem szomorú, nem boldog, ez simán csak Victoria Beckham bal orcája. Az egyarcú énekesnő egyébként szívesen vállalna egy ötödik gyereket is a meglévő négy mellé – kíváncsiak lennénk, hogy vajúdás közben is ügyel-e a betanult arckifejezésre.

Paris Hilton

A nagyon szőke Paris Hilton annyiban hasonlít Victoria Beckhamre, hogy ő is előszeretettel mutogatja profilját, csak ő inkább a jobb oldalt preferálja. Ő is évek óta használja ezt a pózt, a csipőre tett kezekkel, kicsit előrdöntve az arcot, takarva a bal oldali, kissé lefittyedt szemhéját. Persze rengeteg ideje volt begyakorolni, ugyanis Hilton az összes létező eseményen megjelenik, pózol, és néha még botrányt is csinál, különben unatkozna. Legutóbb az újdonsült modellpasija keveredett egy kisebb verekedésbe, miután felhúzta magát azon, hogy Paris egy másik csajjal smárolt a klubban, ahol éppen buliztak. A néha eszméletlen tehetségesen dj-ző szőkeség egyébként saját hotelláncot is szeretne majd nyitni, ugyanis kiderült, hogy ő a Hilton család rossz ágára született, vagyis nem örökölhet.

Daniel Craig

Hál' istennek itt a legújabb James Bond film, a Skyfall – aminek Adele énekli majd a főcímzenéjét – így ideje újra beszélni a baltaarcú Daniel Craigről, akinek legalább annyi arckifejezése van, mint Steve Segalnak. A hihetetlen arcjátékokat nélkülöző Craig szépen tud hunyorogni, fogat nagyon nem villant, de biztos úgy gondolja, hogy elég, ha a világító kék szemeivel mosolyog ránk. Más nem is szükséges, mint ahogy neki sincsenek nagy igényei, ugyanis számára csupán két dolog fontos, az egészsége és a farka. A fanatikus Bond-rajongóknak viszont más lehet a fontos, és nem biztos, hogy örülnek, mivel a Skyfall-t a Heineken szponzorálja, így szakítanak az eddigi hagyományokkal, és Craignek nem vodka-martinit, hanem sört kell majd vedelnie Sam Mendes Bond filmjében.

Kristen Stewart

A fiatal színésznőnél ugyanaz a probléma, mint Daniel Craig esetében. Nem az a baj, hogy kifejezéstelen mindkettejük arca, hanem hogy emelett mindketten színészek. Persze a Twilight-ban így is tökéletesen alakítja a vérszegény Bellát, akinek csak annyi a szerepe, hogy szomorkodjon egy keveset vámpír pasija miatt. Nem mintha Kristen Stewartnak nem ez lett volna a „feladata” az elmúlt hónapokban, ugyanis a nagy megcsalás és szakítás után csak cigin és energiaitalokon élt. A boldog kibékülés után viszont maradtak a problémák – az a hír járja, hogy a párocska nem szexel, nehogy elrontsák kapcsolatukat. A mozdulatlan arcú színésznőt nem nagyon láttuk még szomorúnak, vagy vidámnak sem, de a semmilyen arckifejezését tökéletesre fejlesztette az elmúlt évek alatt.

Taylor Lautner

Akár Kristen Stewart fiúja, Robert Pattinson is szerepelhetett volna itt, de inkább a Twilight másik pasiját, Taylor Lautnert válogattuk be a mozdulatlan arcú celebek közé. Lautnernek tökéletes buta-de-szépfiú arca van, sima, kreol arcbőr, kifejezéstelen, meleg barna szemek, hófehér fogak és folyamatos mosoly. Másra nem is vágyhat egy tinilány, csak hogy ennek az állandóan egyféle arckifejezést mutató fiúnak a játékbaba mását tehesse az ágyába. A rajongók annak is örülhetnek, hogy a színész továbbra is tagadja, hogy meleg lenne, vagyis még az is lehet, hogy igazat mond, pedig a People magazin is erősen próbálkozik, hogy elhitesse róla, hogy a fiúkat szereti. A színész viszont a nőkhöz vonzódik – többek között Taylor Swifttel és Phil Collins lányával, Lily Collins-szal is járt.