A Barátok közt egykori Emmája a nyári szakítás miatt változtatott hajszínt és kezdett el nőiesebben öltözködni. Marenec Fruzsina átalakulása azonban ezzel még nem fejeződött be, a Sport Klub műsorvezetője továbbra is formálja a testét, keresi a számára megfelelő szakot egy egyetemen, és most már egy új kapcsolatra is nyitott lenne.

Négy év után, nyár végén szakított barátjával Marenec Fruzsina, akire műsorvezetői tevékenykedése ellenére még mindig leginkább a Barátok közt Emmájaként emlékeznek a tévénézők. Az egykori sorozatszínész azok után, hogy mellimplantátumokat kapott, rövid idő leforgása alatt látványos változáson ment keresztül: szőke lett, fogyott, és nőiesebben kezdett öltözködni.

Kritika mindig van

A Sport Klub műsorvezetője a Velvetnek elmondta, az éles váltás a kapcsolata végéhez köthető, ugyanis ahogyan elkezdtek benne a dolgok változni, ő is alakult. Az olvasói visszajelzések alapján egyébként javarészt pozitív visszajelzéseket kapott, bár úgy érzi, sosem kapott igazából negatív véleményeket:

„De azért mindig kritizáltak. Hol túl kövér, hol túl sovány voltam, de ezekkel már nem foglalkozom. Nekem most tetszik, amilyen vagyok, és ez jó érzés” – magyarázta Marenec Fruzsina, aki azért még mindig változtatna magán pár dolgot. „A lábamon és a fenekemen lenne még mit dolgozni, vékonyítanám, kerekíteném és formálnám őket. Odafigyelek az étkezésre és sportolok, legújabb kedvencem az ellipszis tréner.”

A műsorvezetőt egy ideig ismét láthatták a nézők a Marlakókban. Arra a kérdésre, hogy hiányzik-e neki a sorozatszínészkedés, Marenec úgy válaszolt, Ikrek a horoszkópja, talán ebből is adódik, hogy szeret szerepelni, képernyőn lenni, de nem mindenáron. „Most a Sport Klub új műsorában a Warm Up Napi Sportajánlóban ismét  a kamerák előtt állok, de mellette ugyanúgy riporterkedem és szerkesztek is. Ez így abszolút kielégíti az érdeklődésemet. Ha újabb lehetőség kínálkozna, akkor biztosan megfontolnám, és örülnék is neki, de most nem töprengek ilyesmin. Annyi dolog van az életemben most, hogy nem gondolkozom azon, hogy mi lenne, ha.”

Szakot, pasit keres

Hozzátette, szeretne egyetemre is menni, továbbra is keresi azt a szakot, ami hosszú távon érdekelne, de nem érzi magát elég kitartónak. Ugyanígy egy kapcsolatra is nyitott lenne a jövőben: „Várom, hogy valaki jöjjön, de nem keresem. Négy éves kapcsolaton vagyok túl, de már lezártam annyira a dolgot, hogy ha jön valaki, aki érdekel, akkor nyitott lennék rá. A 28-35 év közötti férfiakat érzem érettnek, de nem zárkózom el a fiatalabbaktól. Attól zárkózom el, akinek nincs hasonló élettapasztalata a munka miatt, mint nekem.”